«Εργασία για λίγους»: Καταγγελία πολίτη για προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ στο Δήμο Ρεθύμνης αλλά… με μία μέρα περιθώριο αιτήσεων!

Καταγγελία πολίτη από το Ρέθυμνο στο Candiadoc, μέσω της οποίας αποκαλύπτεται το «θράσος», όπως αναφέρει, του Δημάρχου Ρεθύμνης να υπογράψει προκήρυξη μέσω ΑΣΕΠ, η οποία δίνει… περιθώριο στους ενδιαφερόμενους να καταθέσουν τις αιτήσεις τους μία μόνο ημέρα.

Αναλυτικά η καταγγελία:

«Ούσα άνεργη από αρχή της πανδημίας, αναζητώ καθημερινά εργασία εκτός των άλλων και σε γνωστές σελίδες στο ίντερνετ. Μπήκα λοιπόν και σήμερα σε μια τέτοια σελίδα, βλέπω τίτλο “ΑΣΕΠ Λήγουν άμεσα 68 νέες προσλήψεις στο Δήμο Ρεθύμνης”. Πρώτη σκέψη ήταν μακάρι να είμαι τυχερή να έχει την ειδικότητά μου! Καθώς περίμενα να ανοίξει το αρχείο σκέφτηκα, μα μπήκα και χτες εδώ, δεν είχε κάτι, μήπως μου διέφυγε; Τελικά, ανοίγω το αρχείο και συνειδητοποιώ ότι φυσικά δεν υπήρχε χτες, αφού η προκήρυξη βγήκε νύχτα και έχει περιθώριο αιτήσεων μόλις μια ημέρα! Με έπιασαν τα γέλια, δεν ήξερα να απογοητευτω άλλη μια φορά με την κατάντια αυτής της χώρας; Από το θράσος του Δημάρχου που υπογράφει μια τέτοια προκήρυξη; Ή επειδή κατά βάθος το περίμενα γιατί δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει; Και φυσικά δε μένει εκεί το θέμα. Στα απαιτούμενα προσόντα πλην των λογικών και μη εξαιρετεων, είναι και η προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση στον οικείο φορέα από το ξέσπασμα της πανδημίας, όχι οποιαδήποτε στιγμή, όχι σε οποιοδήποτε φορέα. Για του λόγου το αληθές ..

ακολουθεί φωτογραφικό υλικό. Απροκάλυπτα, με θράσος και χωρίς ηθική. Αυτοί είναι.»

Σχετικά Άρθρα

One Thought to “«Εργασία για λίγους»: Καταγγελία πολίτη για προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ στο Δήμο Ρεθύμνης αλλά… με μία μέρα περιθώριο αιτήσεων!”

  1. ΝΙΚΟΣ

    ΓΙΑΤΙ Ο ΑΣΕΠ
    ΚΡΑΤΕΙ ΑΝΤΙΓΡΑΦΑ ΠΤΥΧΙΩΝ ΕΦΟΣΟΝ Η ΑΙΤΗΣΗ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΠΙΤΥΧΗΣ?
    ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί