Το BLOCO καταγγέλλει στοχοποίηση φοιτητών από χρυσαυγίτες

Το BLOCO Ριζοσπαστικής Αριστεράς καταγγέλλει τη στοχοποίηση από χρυσαυγίτες, με αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, του Φοιτητικού Συλλόγου του Παντείου και φοιτήτριας που συμμετέχει στο Bloco. «Οι νεοναζί δολοφόνοι πρέπει να τσακιστούν σε κάθε γειτονιά, σε κάθε κοινωνικό χώρο και χώρο δουλειάς», επισημαίνει στην καταγγελία του.

Το BLOCO Ριζοσπαστικής Αριστεράς κατήγγειλε την στοχοποίηση φοιτήτριας από χρυσαυγίτες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αναλυτικά αναφέρει:

Το τελευταίο διάστημα νεοναζί δολοφόνοι της εγκληματικής φασιστικής οργάνωσης Χ.Α., τριγυρνάνε νύχτα σε Πανεπιστήμια της Αθήνας (Πάντειο-ΕΚΠΑ) και φωτογραφίζονται με πανό που εμπεριέχουν συνθήματα μίσους.

Πρόσφατα, η Χ.Α. κυκλοφόρησε ένα βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που στοχοποιεί τον Φ.Σ. Παντείου για την αντιφασιστική του δράση, καθώς και φοιτήτρια της σχολής που συμμετέχει στο BLOCO.

Η Χ.Α. καταδικάστηκε πρόσφατα για τα εγκλήματα που διέπραξε και τα ηγετικά της στελέχη καταδικάστηκαν με ποινές φυλάκισης.

Εδώ και αρκετό καιρό ηγετικά στελέχη της Χ.Α. όπως ο Χ. Παππάς no2 της Χ.Α. στην ιεραρχία, παραμένουν ελέυθεροι και καθοδηγούν τους νεοναζί. Καλούμε τον κ. Χρυσοχοΐδη αντί να ασχολείται με το πώς θα καταστείλει το οργανωμένο φοιτητικό κίνημα, να συλλάβει τους δολοφόνους του Π. Φύσσα και του Σ. Λουκμάν.

Εμείς από την πλευρά μας θα συνεχίσουμε να παλεύουμε ενάντια στον φασισμό και το σύστημα που τον γεννά και τον θρέφει.

Οι νεοναζί δολοφόνοι πρέπει να τσακιστούν σε κάθε γειτονιά, σε κάθε κοινωνικό χώρο και χώρο δουλειάς. Έξω οι φασίστες από τις σχολές και τις γειτονιές μας!

    • Καλούμε τους Φ.Σ. όλης της χώρας παράλληλα με τις κινητοποιήσεις ενάντια στο νομοσχέδιο να εντάξουν στον σχεδιασμό τους αντιφασιστικές δράσεις!

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί