Ιδιωτική εταιρεία αναλαμβάνει τις εκκρεμείς συντάξεις

Το υπουργείο Εργασίας στήνει «Ομάδα Έργου» η οποία «μπορεί να καταφεύγει στις υπηρεσίες εξειδικευμένων εταιρειών του ιδιωτικού τομέα».

Επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες ιδιωτική εταιρία αναλαμβάνει την επίλυση του ζητήματος των εκκρεμών συντάξεων που έχουν εκτροχιαστεί κατά τη διάρκεια της διακυβέρνησης της ΝΔ.

Συγκεκριμένα, η «Ομάδα Έργου» για την υλοποίηση του project της επιτάχυνσης των συντάξεων «θα μπορεί να καταφεύγει -εάν το κρίνει σκόπιμο- στις υπηρεσίες εξειδικευμένων εταιρειών του ιδιωτικού τομέα».

Επικεφαλής της ομάδας έργου τοποθετείται ο οικονομολόγος Μιχάλης Κεφαλογιάννης, στέλεχος επιχειρήσεων και τραπεζών στην Ελλάδα και το εξωτερικό, με εμπειρία στην υλοποίηση παρόμοιων σχεδίων στον δημόσιο τομέα.

Τα μέλη της επιτροπής:

  • Πατρίνα Παπαρρηγοπούλου, καθηγήτρια ασφαλιστικού δικαίου στη Νομική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών
  • Αλέξανδρος Βαρβέρης, αναπληρωτής διευθυντής Εργαστηρίου Νομικής Πληροφορικής, Νομική Σχολή, Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών
  • Άρτεμις Δεδούλη, πρώην γενική διευθύντρια Κοινωνικών Ασφαλίσεων του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων
  • Ελένη Νιαρχάκου, προϊσταμένη Γενικής Διεύθυνσης Συντάξεων του e-ΕΦΚΑ

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί