Αυτός είναι ο 27χρονος που κατέληξε μετά από πυροβολισμούς στην Πάτρα

Συνελήφθη ο φερόμενος ως συνεργός του ατόμου που τον δολοφόνησε

Ενα ιδιαίτερα αγαπητό παιδί στη νεολαία, παλιός μαθητής του 5ου Λυκείου της Πάτρας με έντονη κοινωνική δραστηριότητα και πολλούς φίλους είναι ο 27χρονος που έπεσε νεκρός στον κόμβο Κουρτέση μετά από πυροβολισμό στο κεφάλι από τον επίσης Αλβανικής καταγωγής.

Δείτε επίσης: Συναγερμός για επεισόδιο με πυροβολισμούς στην Πάτρα – Ένας νεκρός (Βίντεο & φωτο)

Σύμφωνα με το patrastimes.gr, πρόκειται για τον Μάριο Μετάι, ο οποίος εργαζόταν στον χώρο της εστίασης, αγαπούσε τον αθλητισμό, ενώ και ο αδελφός του εργάζεται σε γνωστό κατάστημα της Ηρώων Πολυτεχνείου.

Ο νεαρός ήταν κλινικά νεκρός από το απόγευμα. Επίσημη ώρα θανάτου του είναι η 23.05 την Δευτέρα. Δυστυχώς ο τσακωμός και το επεισόδιο είχαν θλιβερή κατάληξη.

Συνελήφθη ο φερόμενος ως συνεργός του ατόμου που τον δολοφόνησε

Σύμφωνα με πληροφορίες του patrastimes.gr από αστυνομικούς της Ασφάλειας συνελήφθη το ένα από τα δύο άτομα τα οποία εμπλέκονται στη δολοφονία του 27χρονου Μάριου  Μετάϊ χθες το απόγευμα στον κόμβο Κουρτέση.

Πρόκειται για  άνδρα αλβανικής καταγωγής ο οποίος φέρεται ότι προέτρεψε το δράστη να πυροβολήσει σε βάρος της ομάδας των ατόμων που τον είχαν ακινητοποιήσει στη διάρκεια της συμπλοκής τους .

Σύμφωνα πάντα με καλά πληροφορημένες πηγές,  μετά τις καταθέσεις όσων έχουν προσαχθεί η ΕΛ.ΑΣ. έχει καταλήξει το Πώς ακριβώς έγινε το αιματηρό περιστατικό . Στην υπόθεση εμπλέκονται τρία οχήματα δύο εκ των οποίων είναι αυτοκίνητο και ένα δίκυκλο στο οποίο επέβαινε ο αδερφός του θύματος . Ο συνολικός αριθμός  των ατόμων που ενεπλάκησαν στην υπόθεση είναι έξι. Ο καυγάς είχε ξεκινήσει λίγο νωρίτερα από το Ζαβλάνι με αφορμή τον ξυλοδαρμό σε άλλη χρονική περίοδο του αδερφού του θύματος. Άρχισε κυνηγητό  μεταξύ των οχημάτων και στο ύψος του κόμβου Κουρτέση το Ford έκλεισε το smart στο οποίο επέβαινε ο 27χρονος. Το θύμα βγήκε από το όχημα μαζί με αυτό και οι υπόλοιποι επιβαίνοντες .Καταρχήν έγινε συμπλοκή ενώ ξαφνικά ακούστηκαν πυροβολισμοί.

Ο  δράστης πυροβόλησε το θύμα στο κεφάλι σύμφωνα με μαρτυρίες μετά από παρότρυνση φίλου του και ο 27χρονος σωριάστηκε στο έδαφος. Τον καταδίωξε ο αδερφός του θύματος αλλά κατόρθωσε να ξεφύγει μαζί με τον συνεπιβάτη . Στο σημείο της συμπλοκής βρέθηκαν κάλυκες και κατσαβίδια. Όπως προκύπτει από την ανάκριση τα τρία από τα άτομα  δεν είχαν εμπλοκή στο επεισόδια

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί