Lockdown: Ετοιμάζουν «κόφτη» για τις μετακινήσεις με νέα εφαρμογή

Μια νέα εφαρμογή που θα βάζει «τέλος» στις μετακινήσεις μετά το πέρας του νόμιμου χρονικού διαστήματος που απαιτείται για τα ψώνια ετοιμάζει η κυβέρνηση προκειμένου να αποφευχθεί η επανάληψη του αιτήματος εξόδου πολλές φορές μέσα στην ημέρα.

Η εφαρμογή θα εμφανίζει στον καταναλωτή το υπόλοιπο του χρόνου που του απομένει για να ολοκληρώσεις τις αγορές του χωρίς να του δίνει τη δυνατότητα επανάληψης του sms όπως συμβαίνει αυτή την στιγμή.

Όπως είπε στον ΑΝΤ1 ο γενικός γραμματέας Εμπορίου και Καταναλωτή, Πάνος Σταμπουλίδης, η εφαρμογή αναμένει την τελική έγκριση και ο λόγος που αναμένεται να υιοθετηθεί είναι ότι οι πολίτες σβήνουν το sms που έχουν στείλει για να κάνουν τα ψώνια τους όταν βλέπουν ότι τελειώνει το δίωρο που απαιτείται σήμερα και στέλνουν νέο, ανανεώνοντας έτσι το χρόνο της μετακίνησης.

Ωστόσο, εξετάζεται να αυξηθεί ο χρόνος για τις αγορές αφού οι δύο ώρες φαίνεται πως δεν επαρκούν καθώς οι ουρές που σχηματίζονται έχουν σαν αποτέλεσμα οι καταναλωτές να μην προλαβαίνουν να κάνουν τις αγορές τους.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί