Ένωση Νοσοκομειακών Γιατρών Ν. Ηρακλείου: Απαιτούμε την άμεση ανάκληση της πειθαρχικής δίωξης σε βάρος της Ελ. Ιωαννίδου

Ανακοίνωση εξέδωσε η Ένωση Νοσοκομειακών Γιατρών Νομού Ηρακλείου μέσω της οποίας εκφράζει την συμπαράστασή της στην διευθύντρια της Παθολογικής κλινικής του νοσοκομείου Ρεθύμνου, κ. Ελένη Ιωαννίδου, η οποία δέχεται απειλές από την διοίκηση του νοσοκομείου, ενώ παράλληλα ζητά να ακυρωθεί η πειθαρχική δίωξη εις βάρος της.

Δείτε επίσης:

Η κυβέρνηση αντί γιατρών προσλαμβάνει αστυνομικούς: Κλειστή για νέες εισαγωγές η Παθολογική Ρεθύμνου

Νοσοκομείο Ρεθύμνου: Ο διοικητής… θύμωσε και απειλεί τη διευθύντρια της Παθολογικής, επειδή μίλησε για τα προβλήματα!

Νοσοκομείο Ρεθύμνου: Μαζικές παραιτήσεις γιατρών – Αντιδράσεις για τα προβλήματα και τις απειλές της διοίκησης

Δήλωση Α. Ξανθού για την κατάσταση στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου και την πειθαρχική δίωξη της Ελένης Ιωαννίδου

Νοσοκομείο Ρεθύμνου: Μετά τις απειλές στους γιατρούς, πειθαρχικές διώξεις από τους “άριστους”!- Στις 15 οι παραιτήσεις

Ανακοίνωση – ντροπή της ΝΔ για τους γιατρούς του νοσοκομείου Ρεθύμνου- Δηλώνει κι ότι έχει… φάκελο γι αυτούς!

Παραιτηθείσα γιατρός νοσοκομείου Ρεθύμνου: «Όλοι οι γιατροί που φωνάζουν είναι αντιπολίτευση κι έχουν σκοπιμότητες;»

Ο απίστευτος αγώνας των γιατρών για να κρατήσουν όρθιο το νοσοκομείο Ρεθύμνου: Σε 9 μέρες καλείται να δουλέψει 120 ώρες!

Παθολογική Ρεθύμνου: Πώς οι γιατροί από 6 έμειναν 2 ενώ η διοίκηση (το μόνο που ξέρει είναι να) διώκει όσους μιλούν…

Με 15 γιατρούς λιγότερους το νοσοκομείο Ρεθύμνου – Στηρίζουν την διευθύντρια της Παθολογικής που δέχεται απειλές

Στην ανακοίνωσή της η Ένωση αναφέρει:

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις στο νοσοκομείο Ρεθύμνου ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ  με τη σειρά μας την τακτική της διοίκησης του νοσοκομείου και της 7ης ΥΠΕ για την έναρξη διαδικασίας πειθαρχικής δίωξης στη συνάδελφο διευθύντρια της Παθολογικής κλινικής και ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ την άμεση ανάκληση της.

Οι νοσοκομειακοί γιατροί εδώ και καιρό βρισκόμαστε αντιμέτωποι με πρωτοφανείς εργασιακές συνθήκες, με πολλούς από εμάς στα όρια εξουθένωσης εξαιτίας της πανδημίας αλλά και της υποστελέχωσης των νοσοκομείων.

Χωρίς την πραγματική ενίσχυση δημόσιου συστήματος υγείας με ΜΟΝΙΜΟ προσωπικό , υπονομεύεται όχι μόνο η αποτελεσματικότητα και η ίδια η ύπαρξη του ,αλλά κυρίως διακυβεύεται η υγεία και η ασφάλεια των πολιτών. Είναι μονόδρομος λοιπόν οι μαζικές προσλήψεις μόνιμου προσωπικού , κάλυψη όλων των κενών οργανικών θέσεων του ΕΣΥ και μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων.

Ενίσχυση της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας κυρίως εν όψει της μακροχρόνιας εμβολιαστικής περιόδου του πληθυσμού, έτσι ώστε τα νοσοκομεία να μην επωμιστούν και αυτήν τη λειτουργία εις βάρος όλων των άλλων δραστηριοτήτων τους.

Τέλος η απόδοση πολιτικών ή άλλων κινήτρων (και μάλιστα με φωτογραφικό υλικό) σε συναδέλφους ύστερα από την μαζική αντίδραση των συναδέλφων μας (πάνω από 50 εργαζόμενοι και 4000 υπογραφές ) στις αυταρχικές και μη αποτελεσματικές ενέργειες της διοίκησης μας βρίσκουν κατηγορηματικά αντίθετους και ελλοχεύουν κινδύνους επιστροφής σε απαράδεκτες πρακτικές του παρελθόντος.  

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί