Η κυβέρνηση απειλεί με πρόστιμα τους μαθητές! (βίντεο)

Με χρηματικά πρόστιμα θα είναι αντιμέτωποι οι μαθητές και οι μαθήτριες που θα κάθονται σε πλατείες με την παρέα τους αφού τελειώσει το μάθημα στο σχολείο και δεν θα επιστρέφουν σπίτι τους, προανήγγειλε η υφυπουργός Παιδείας, Ζέττα Μακρή.  

Μιλώντας στο Mega, η υφυπουργός επισήμανε ότι «θα υπάρχει πρόστιμο στα παιδιά τα οποία δεν τηρούν  τους κανόνες οι οποίοι είναι κανόνες για όλο τον πληθυσμό». Η ίδια υπογράμμισε ότι μετά το πέρας των μαθημάτων τα παιδιά θα έχουν ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα για να επιστρέφουν στο σπίτι τους. «Δεν θα είναι απεριόριστος ο χρόνος» σημείωσε με νόημα.

Αναλυτικά ο διάλογος:

Δημοσιογράφος: Φεύγει το παιδί πάει στο σχολείο, έχοντας τη βεβαίωση μετακίνησης από το σχολείο του. Τελειώνει το μάθημα και παραμένει με την παρέα του στην πλατεία. Ποιος θα τον ελέγξει, θα υπάρχει πρόστιμο στους μαθητές;

Υφυπουργός Παιδείας: Θα υπάρχει πρόστιμο στα παιδιά τα οποία δεν τηρούν τους κανόνες οι οποίοι είναι κανόνες για όλον τον πληθυσμό.

Δημοσιογράφος: Θα υπάρχει το δίωρο μετά τη λήξη των μαθημάτων; Πόσο χρόνο θα έχει ο μαθητής για να επιστρέψει στο σπίτι του από την ώρα που τελειώνει το μάθημα;

Υφυπουργός Παιδείας: Δεν ξέρω εάν είναι δίωρο. Δεν μπορώ να το πω αυτό γιατί δεν το ξέρω. Πάντως δεν είναι απεριόριστος ο χρόνος.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί