Όταν ο Άδωνης «έσκουζε» για τα 12 ν.μ. αλλά… τότε ήταν κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ

Στη Νέα Δημοκρατία κάνουν τα πάντα για να ξεπερνούν τους εαυτούς τους. Δυστυχώς, επί τα χείρω. Επί ΣΥΡΙΖΑ, σύσσωμη η ΝΔ είχε φροντίσει, συνεπικουρούμενη από τα φιλικά της ΜΜΕ, να επιτεθεί στην τότε κυβέρνηση και στον υπουργό των Εξωτερικών, Νίκο Κοτζιά, για το θέμα των 12 ναυτικών μιλίων.

Φυσικά, σε αυτό το στείρο αντιπολιτευτικό κρεσέντο, βρίσκεται σε περίοπτη θέση -πώς θα μπορούσε να λείπει άλλωστε;- ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνης Γεωργιάδης, ο οποίος κατηγορούσε ευθέως την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ «Μεγάλη ζημιά που ξεχώρισε ο Κοτζιάς το Ιόνιο από το Αιγαίο για τα 12 μίλια. Μεγάλη ζημία και η απόφαση του Κοτζιά γιατί ξεχώριζε το Αιγαίο απότ ο Ιόνιο. Λάθος, γιατί έτσι αναγνωρίζεις την ιδιαιτερότητα του Αιγαίου και άρα αναγνωρίζεις ότι η Τουρκία έχει διεκδικήσεις εκεί. Και αυτό δεν πρέπει να το κάνεις» ισχυριζόταν ο Άδωνις Γεωργιάδης στις 26 Οκτωβρίου 2018. «Αποδέχονται ότι το Αιγαίο είναι μια ειδική περίπτωση» έλεγε και ο Θανάσης Πλεύρης για την επέκταση της αιγιαλίτιδας ζώνης στα 12 μίλια.

Οι ακροδεξιοί της ΝΔ ήταν πιο κατηγορηματικοί. Θα έπρεπε να είναι και πιο διορατικοί ωστόσο…

Δείτε ολόκληρο το βίντεο:

Σχετικά Άρθρα

One Thought to “Όταν ο Άδωνης «έσκουζε» για τα 12 ν.μ. αλλά… τότε ήταν κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ”

  1. AvatarCitizenMitsos

    Ας πούμε ότι στο 2:30 λεπτό του βίντεο μιλάει ο Σπυράδωνης για τα 12 μίλια, για να μην κόψει κανένας ακροατής τις φλέβες του ακούγοντας αυτόν τον υπερφίαλο ψυχάκια να ωρύεται και να παριστάνει τον πατριώτη.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί