ΟΑΚ: Συνάντηση Παπαδογιάννη με την Διοίκηση της Δ.Ε.Υ.Α.Η.

Την πρώτη του επίσκεψη για σειρά επαφών με τους φορείς της Ανατολικής Κρήτης για τη νέα χρονιά, πραγματοποίησε την Παρασκευή 22/01/2021 στο Ηράκλειο, στις νέες εγκαταστάσεις του Ο.Α.Κ. ο Διευθύνων Σύμβουλος του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης, κ. Άρης Παπαδογιάννης.

Ο κ. Παπαδογιάννης υποδέχθηκε την διοίκηση της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης (Δ.Ε.Υ.Α.) Ηρακλείου και τον πρόεδρο της κ. Γιώργο Βουρεξάκη. Η συνάντηση έγινε σε εξαιρετικά καλό κλίμα, με τις δυο πλευρές να συζητούν όλα τα ανοικτά θέματα, με στόχο την βελτιστοποίηση των συνθηκών της συνεργασίας τους.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ακόμη ο Διευθυντής Διαχείρισης Υδραυλικών και Συγκοινωνιακών Έργων, κ. Βαγγέλης Μαμαγκάκης , ο Διευθυντής Διοικητικών Υπηρεσιών, κ. Στράτος Μηλιδάκης, τα Εκτελεστικά Μέλη Δ.Σ. του Ο.Α.Κ. από Ηράκλειο κύριοι Γιάννης Στριλιγκάς και Αντώνης Κουμπενάκης , από το Ρέθυμνο κ. Θοδωρής Νίνος, ο αντιπεριφερειάρχης Ευρωπαϊκών και Διεθνών Θεμάτων & Μέλος του Δ.Σ. Ο.Α.Κ. κ. Γιώργος Αλεξάκη. Από την πλευρά της Δ.Ε.Υ.Α.Η παραβρέθηκε ακόμη ο Αντιπρόεδρος κ. Ιωάννης Δεικτάκης.

«Είχαμε μια παραγωγική συνεργασία. Οι δυο φορείς από κοινού συνεχίζουμε την προσπάθεια, σε μια σειρά από θέματα κοινού ενδιαφέροντος. Συμφωνήσαμε με τους ανθρώπους της Διοίκησης της Δ.Ε.Υ.Α.Η. με αμοιβαίο τρόπο και με κοινές προσπάθειες να κινηθούμε, με γνώμονα το κοινό καλό», υπογράμμισε ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ο.Α.Κ..

Ο κ. Παπαδογιάννης ξεναγήθηκε στις νέες εγκαταστάσεις του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης (οδός Μάχης Κρήτης – περιοχή Χανιώπορτα) όπου μετεγκαταστάθηκαν και λειτουργούν πλέον, οι υπηρεσίες του Ο.Α.Κ.. Εκεί είχε συνεργασία με στελέχη και εργαζόμενους του «Οργανισμού», για μια σειρά από τρέχοντα – υπηρεσιακής κυρίως φύσεως – ζητήματα.

Στη συνάντηση αυτή συμμετείχαν ακόμη οι Διευθυντές του Ο.Α.Κ.: Συγκοινωνιακών Έργων κ. Γιώργος Αγαπάκης και Λοιπών Αναπτυξιακών Έργων, κ. Αλκμήνη Μηναδάκη

«Ο Ο.Α.Κ. πλέον και στο Ηράκλειο, έχει αναπτύξει τις υπηρεσίες του, σ έναν ανανεωμένο χώρο, ο οποίος κάνει την λειτουργία του «Οργανισμού» ακόμη πιο αποτελεσματική και οργανωμένη. Προχωρήσαμε το προηγούμενο διάστημα σε μια σημαντική παρέμβαση, με στόχο την εξοικονόμηση πόρων, την πλήρη και ουσιαστική αναβάθμιση των εγκαταστάσεων αλλά και την βελτιστοποίηση του τρόπου λειτουργίας της «Διεύθυνσης Συγκοινωνιών». Το αποτέλεσμα, μας δικαιώνει και αισθανόμαστε υπερήφανοι για την εν λόγω παρέμβαση», ανέφερε μετά το πέρας της επίσκεψης του, ο κ. Παπαδογιάννης.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί