«Εκτός επιστρεπτέας προκαταβολής 5 μεγάλος αριθμός επιχειρήσεων και επαγγελματιών»

Τον αποκλεισμό μεγάλου αριθμού επιχειρήσεων και επαγγελματιών από το μέτρο της επιστρεπτέας προκαταβολής 5, γεγονός που προκύπτει από ανοιχτή επιστολή του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, αναδεικνύει με Κοινοβουλευτική Αναφορά προς τον Υπουργό Οικονομικών, ο αν. Τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Βουλευτής Ηρακλείου Χάρης Μαμουλάκης.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση – υπόμνημα του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, από την επιστρεπτέα προκαταβολή 5 αποκλείονται πολλές επιχειρήσεις και επαγγελματίες, μεταξύ των οποίων ασφαλιστές, πράκτορες, μεσίτες, κ.α., ενώ κρίνεται αναγκαία και η παράταση της καταληκτικής προθεσμίας των δηλώσεων.

Αναφορά για τον υπουργό Οικονομικών

Ο Βουλευτής ν. Ηρακλείου ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική Συμμαχία  Χάρης Μαμουλάκης καταθέτει προς τον κ. Υπουργό Οικονομικών, αναφορά το δελτίο τύπου – υπόμνημα του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών σχετικά με τον αποκλεισμό μεγάλου αριθμού επιχειρήσεων και επαγγελματιών, μεταξύ των οποίων ασφαλιστές, πράκτορες και μεσίτες, από την Επιστρεπτέα Προκαταβολή 5 και την απαραίτητη παράταση που πρέπει να δοθεί στην προθεσμία κατάθεσης αιτήσεων.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί