Νέες αθλιότητες Μπουντούρη: Πού είναι η βία; Άνοιξε μόνη της την πόρτα

«Θύμα» χαρακτήρισε το βιαστή της Μπεκατώρου ο πρώην αθλητής ιστιοπλοΐας Τάσος Μπουντούρης και συνεχίζοντας το «ξέπλυμα» σε ύφος «κυρ Παντελή» είπε ότι ο θύτης «έχει προσφέρει τεράστιο έργο και είναι και οικογενειάρχης».

Στον απίστευτο οχετό που εξαπέλυσε κατά της Σοφίας Μπεκατώρου, είπε «κακώς αναφέρομαι στη Μπεκατώρου. Έχει τελειώσει το κεφάλαιο Μπεκατώρου».

Δείτε επίσης: Υπόθεση Μπεκατώρου: Εμετική ανάρτηση από τον Τάσο Μπουντούρη

Μιλώντας στο Alpha επέμεινε ότι η Σοφία Μπεκατώρου «πήρε πίσω το βιασμό, κακώς το συζητάμε, άλλα προβλήματα έχουν οι ολυμπιονίκες».

Συνεχίζοντας την καφενειακού τύπου ανάλυσή του αποφάνθηκε πως δεν υπάρχει βιασμός γιατί «πού υπάρχει βία όταν της είπε γλυκά λόγια και άνοιξε την πόρτα μόνη της;»

«Αν η Σοφία έβαζε μία φωνή δεν θα σταμάταγαν τα πάντα; Μπορεί να είναι και τα δύο θύματα. Δεν λέω για θύμα και θύτης. Είναι δύο τα θύματα» είπε σε άλλο σημείο του εμετικού παραληρήματός του ο Τ. Μπουντούρης.

Προσπαθώντας να κρύψει την αμεροληψία του δήλωσε «εγώ είμαι πιο δεξιός από τον πρωθυπουργό και τον Αυγενάκη» ενώ σε όλη τη διάρκεια της τοποθέτησής του δείχνει ενοχλημένος από την απόφαση Αυγενάκη να σταματήσει η χρηματοδότηση της Ομοσπονδίας.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί