Καμάρι μας!- Τα διεθνή μέσα πήραν στο ψιλό τον… “άντρακλα πρωθυπουργό”! (εικόνες)

Τα διεθνή μέσα έχουν πάρει – κυριολεκτικά- στο ψιλό τον Κυριάκο Μητσοτάκη για τις… ημίγυμνες πόζες του κατά τον εμβολιασμό. Μετά τη δημοσιογράφο του CNN, Κριστιάν Αμανπούρ (δείτε: «Κοίτα να δεις πόζα…»: Δημοσιογράφος του Cnn «τρολάρει» τον εμβολιασμό του ανέμελου Μητσοτάκη) σειρά πήραν οι Times.

Με το στήθος έξω! Φωτογραφίζεται και το επιδεικνύει κάνοντας το εμβόλιο!

“Ο Έλληνας Πρωθυπουργός «κορδώνεται» ( καμαρώνει) με το στήθος έξω, ενώ ολοκληρώνει το πρωτόκολλο του εμβολιασμού», γράφουν!

Αυτό θα πει διεθνώς ρεζίλι!

Σχετικά Άρθρα

One Thought to “Καμάρι μας!- Τα διεθνή μέσα πήραν στο ψιλό τον… “άντρακλα πρωθυπουργό”! (εικόνες)”

  1. Δήμος Σθένης

    Πέταξε τον ώμο έξω σαν κουτσαβάκης της καμιζόλας (= πάρε κρέας, ρε, να τρυπήξεις όπου θέλεις!!!), για να δείχνει άνετος και χωρίς άγχος όπως την πρώτη φορά που το αμόλησε με ανόητες ερωτήσεις. Τώρα πέταξε δεξί βυζί, πήρε το πονηρό εκείνο χαμογελάκι, να βογκήξω να μη βογκήξω, να αναστενάξω να μη αναστενάξω, (= τι άντρας είμαι να πονώ! Ντα πονούνε, μωρέ, οι άντρες!!!), αλληθώρισε λίγο το μάτι το δεξί (το αριστερό είναι πάντα αλλήθωρο και πολιτικά!), έδειξε και το κρεμαστάρι στο δασύτριχο αγαλματώδες στήθος, φόρεσε τη μάσκα του φαρδιά, φαρδιά για κάλυψη και κατάμαυρη (σχέδιο της “υπέρκομψης” κατά Καμπουράκη που δεν κατόρθωσε ακόμη να ,,,ισιώσει Ο Καμπουράκης βεβαίως, βεβαίως!!!)) , αλλά η κουτέλα γυαλίζει σα …λιακώνι απ’ τον ιδρώτα, τον αφιλότιμο και προδότη!!!
    Προσωπικά απορώ με την τόση εξυπνάδα που τον δέρνει, πως και δεν κατέβασε και το παντελόνι για να κάνει το εμβόλιο στο μπράτσο! Τελικά τα …χειρότερα τα γλιτώσαμε! Όμως και άλλη τέτοια ευκαιρία δεν θα έχουμε… Να το ξέρετε! Ήταν η τελευταία μας να θαυμάσουμε και ένα πρωθυπουργικό γραφικό (= της Γραφής ως Μωυσής) πωπούλη κι ας μην τρυπιόταν! (Είμαι απ’ αυτούς που πιστεύουν πως η ιστορία δεν επαναλαμβάνεται και άρα δεν θα ξανάχουμε πρωθυπουργό της …γραφής και μάλιστα αρχαιοτάτης έκδοσης!)

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί