«Δεν θα κρατάμε κλειστή την αγορά για να είστε αραχτοί και ωραίοι» είπε ο Αυτιάς στους γιατρούς! (Βίντεο)

Οργή για την απίστευτη δήλωσή του

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει το σχόλιο του δημοσιογράφου του ΣΚΑΪ, Γιώργου Αυτιά, ο οποίος, απευθυνόμενος στον Νικόλαο Καπραβέλο, Διευθυντή ΜΕΘ στο νοσοκομείο «Παπανικολάου» στη Θεσσαλονίκη, δήλωσε πως «δεν θα κρατάμε κλειστή την αγορά επειδή εσείς (οι γιατροί) θέλετε να είσαστε σίγουροι κι ωραίοι κι αραχτοί».

Το σχόλιο του Γιώργου Αυτιά έγινε την ώρα που ο κ. Καπραβέλος υπογράμμιζε πως «είναι μεγάλο το ρίσκο για το άνοιγμα της αγοράς». «Η αγορά λέει “δόξα σοι ο θεός”, εμείς στην Εντατική, λέμε “βόηθα Παναγιά”», ανέφερε επίσης ο κ. Καπραβέλος, ο οποίος, μάλιστα , απαντώντας στο σχόλιο του Γ. Αυτιά τόνισε: «Είμαστε λογικοί άνθρωποι και βλέπουμε τις παρενέργειες της οικονομίας οι οποίες αποτιμώνται σε ευρώ. Όμως, κ. Αυτιά οι υγειονομικοί μετράνε θανάτους, οι θάνατοι δεν αποτιμώνται κύριοι».

Οργή από τις δηλώσεις του

Οργισμένη απάντηση στο Γ. Αυτιά ο οποίος εκτός από τον ρόλο του δημοσιογράφου ανέλαβε και αυτόν του επιστήμονα – πολιτικού έδωσαν χρήστες του twitter.

Αφού ο Διευθυντής ΜΕΘ στο νοσοκομείο «Παπανικολάου» της Θεσσαλονίκης Νικόλαος Καπραβέλος διατήρησε την ψυχραιμία του απαντώντας ότι «είμαστε λογικοί άνθρωποι και βλέπουμε τις παρενέργειες της οικονομίας οι οποίες αποτιμώνται σε ευρώ. Όμως, κ. Αυτιά οι υγειονομικοί μετράνε θανάτους, οι θάνατοι δεν αποτιμώνται κύριοι», οι χρήστες του twitter πήραν θέση.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί