«Ξαναχτύπησε» ο Μπογδάνος: Φταίει ο… κομμουνισμός που δεν πάνε καλά οι εμβολιασμοί στην Ελλάδα!

Ποτέ δεν φταίνε οι «Άριστοι»…

«Αντί-κομμουνισμός» δια πάσαν νόσον. Αυτή είναι εμμέσως η απάντηση του βουλευτή της ΝΔ Κωνσταντίνου Μπογδάνου σε ερώτηση γιατί άλλες χώρες τα πάνε καλύτερα στη διαχείριση της πανδημίας συγκριτικά με την Ελλάδα.

Πιο αναλυτικά, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος ερωτήθηκε γιατί «η Ελλάδα υστερεί στην πρόοδο και τους ρυθμούς των εμβολιασμών σε σχέση με άλλες χώρες. «Είναι μπροστά χώρες, είναι καλύτερα από την Ελλάδα η Ρουμανία, η Πολωνία, η Ουγγαρία, η Κροατία. Γιατί να ειναι καλύτερα αυτές οι χώρες;».

Με καμία διάθεση κριτικής στα πεπραγμένα της κυβέρνησης ο βουλευτής της ΝΔ ισχυρίστηκε με στόμφο ότι σε αυτές τις χώρες που πέρασαν κομμουνισμό ότι τώρα τον έχουν «αποτάξει» και γι’ αυτό λειτουργούν καλύτερα.

«Τι χαρακτηριστικά έχουν αυτές οι χώρες που αναφέρατε; Έχουν περάσει κομμουνισμό, έχουν καταλάβει ότι η ασυδοσία και η ανομία, η διαρκής αντιδραστικότητα των “αριστεραίων” είναι έγκλημα, τα έχουν αποβάλει από τη δημόσια ζωή τους και αποδίδουν πολύ καλύτερα σε οργανωτικό επίπεδο» σημείωσε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος.

Σχετικά Άρθρα

2 Thoughts to “«Ξαναχτύπησε» ο Μπογδάνος: Φταίει ο… κομμουνισμός που δεν πάνε καλά οι εμβολιασμοί στην Ελλάδα!”

  1. Δήμος Σθένης

    Και για το γεγονός ότι ο Μπογδάνος είναι και τέτοιος και έτσι που είναι (μπλιαχ!!!) φταίει ο Κομμουνισμός, πέραν από το ανιστόρητο του “κουφιοκεφαλάκη” είναι και προκλητικό! Και μόνο με το γεγονός ότι υπάρχει σήμερα αποδεικνύεται πως πραγματικά ο κομμουνισμός και η δημοκρατία δεν είναι ίδιος με το ναζισμό που λαθροβιώνει και λιβανίζει ο κυριούλης! Γιατί αν ήταν δεν θα γλίτωνε από τη μέθοδο του Μέγγελε (ομοϊδεάτη του ναζί “γιατρού”) και δεν θα ζούσε σήμερα για να λέει τις …”φιλοσοφίες” του (δεν θα του επέτρεπε καν να γεννηθεί) ως ηλίθιο! Αλλά έτσι είναι: “ουδείς αγνωμωνέστερος του ευεργετουμένου”!!!

  2. η φανέλα

    Άντε πάλι με τη φανέλα τους… Ο ένας παίζει για τη φανέλα πριν από το πρώτο του κλάμα, ο άλλος ματώνει τη φανέλα… Εμείς βλέπουμε ότι δεν προστάτευσαν τις δουλειές μας, μας έκλεισαν μέσα να περιμένουμε τον εμβολιασμό και έχουν το θράσος να μιλάνε για κομμουνισμό και να στρέφουν τον ένα πολίτη εναντίον του άλλου. Δεν με ενδιαφέρουν οι φανέλες, δεν είμαι μοντέλο, δεν είμαι αθλητής, έχω ένα σωρό προβλήματα υγείας και έχω να συντηρήσω τον εαυτό μου και τα παιδιά μου.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί