Νέα στοιχεία για τη δολοφονία γυναίκας στην Κρήτη: Προειδοποιούσε ότι θα τη σκοτώσει ο σύντροφός της (Φωτο)

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η γυναίκα είχε πει πως ο σύντροφός της με τον οποίο συζούσε, θα τη σκότωνε

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για τα όσα προηγήθηκαν του θανάτου της 55χρονης γυναίκας στα Μεσκλά Χανίων, φέρνει στο φως το zarpanews.gr. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η νεκρή είχε πει στο τηλέφωνο, στον εν διαστάσει σύζυγό της, πως ο Νορβηγός με τον οποίο συζούσε, θα τη σκότωνε.

Δείτε επίσης: Κρήτη: Γυναίκα βρέθηκε νεκρή με τραύματα στο κεφάλι

Κρήτη: Έγκλημα ο θάνατος της γυναίκας

Την περασμένη Τετάρτη η 55χρονη φέρεται να τηλεφώνησε στον 60χρονο Χανιώτη σύζυγό της, με τον οποίο βρίσκονταν επί χρόνια σε διάσταση, λέγοντας πως ο Νορβηγός σύντροφός θα τη σκοτώσει και ζητώντας του να έρθει στα Μεσκλά. Εκείνος δεν μπορούσε να κάνει κάτι τέτοιο, τηλεφώνησε όμως πίσω και τελικά μίλησε με τον Νορβηγό, ο οποίος όμως τον καθησύχασε πως δεν υπήρχε πρόβλημα και ότι η 55χρονη “είναι τρελή”. Ακολούθησε κι άλλη συνομιλία, όπου η 55χρονη είπε πλέον ότι ο Νορβηγός κρατούσε μαχαίρι!

Όμως, ο φερόμενος ως δράστης μίλησε στον σύζυγο της γυναίκας και υποστήριξε ότι στην πραγματικότητα εκείνη πήγε να τον μαχαιρώσει και ότι απλά της πήρε το μαχαίρι για να προστατευτεί.

Η Αστυνομία αναζητά τον Νορβηγό ως βασικό ύποπτο για το έγκλημα. Σύμφωνα με την αυτοψία που διενήργησε ο Ιατροδικαστής Χανίων, Σταμάτης Μπελιβάνης, εντοπίστηκαν “κακώσεις από τέμνον όργανο στην εμπρόσθια τραχηλική και στις πλάγιες τραχηλικές χώρες του θύματος”, ή, κοινώς, πληγές στον λαιμό. Η 55χρονη καταγόταν από την Αθήνα, είχε τρία παιδιά, εκ των οποίων τα δύο με τον 60χρονο Χανιώτη και το ένα από παλαιότερο γάμο. Μάλιστα, την περασμένη Τρίτη φέρεται να είχε βρεθεί για τελευταία φορά με τον εν διαστάσει σύζυγό της, με τον οποίο διατηρούσε καλές σχέσεις.
Πληροφορίες αναφέρουν ακόμα ότι η νεκρή αντιμετώπιζε ζήτημα εξάρτησης από το αλκοόλ, ενώ φέρεται να υπήρχαν και συχνοί διαπληκτισμοί μεταξύ της ίδιας και του Νορβηγού συντρόφου της. Στον λογαριασμό της στο Facebook, η τελευταία ανάρτηση έγινε στις 15 Ιανουαρίου.

Πού κινούνται οι έρευνες

Δύο εκδοχές θεωρεί ως πιθανότερες αυτή τη στιγμή η Αστυνομία για το πού μπορεί να βρίσκεται ο Νορβηγός τον οποίο αναζητεί ως βασικό ύποπτο για τη δολοφονία της 55χρονης στα Μεσκλά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr, οι αστυνομικοί θεωρούν πως ο Νορβηγός μπορεί να κρύβεται για να αποφύγει τη σύλληψη, αλλά δεν αποκλείουν και το ενδεχόμενο να έχει προβεί στο απονενοημένο διάβημα, αφού αντιλήφθηκε τι έκανε στην 55χρονη. Το σενάριο αυτό ενισχύει το γεγονός ότι το ζευγάρι αντιμετώπιζε θέματα με το αλκοόλ και το έγκλημα δεν αποκλείεται να έγινε υπό την επήρειά του.

Πληροφορίες αναφέρουν επίσης ότι ο Νορβηγός απομακρύνθηκε από το σπίτι χρησιμοποιώντας το αυτοκίνητο του θύματος, το οποίο βρισκόταν στη θέση του πριν τη δολοφονία, αλλά δεν εντοπίστηκε στην οικία σήμερα. Οι αστυνομικοί αναζητούν το όχημα, το οποίο – τραγική ειρωνεία – είχε αγοράσει στην 55χρονη ο εν διαστάσει σύζυγός της.

Ελάχιστα πιθανό θεωρείται το ενδεχόμενο, ο Νορβηγός να έχει διαφύγει από το νησί.

Η αυτοψία που διενεργήθηκε στον χώρο όπου βρέθηκε η σορός, έδειξε ότι το θύμα δέχθηκε μαχαιριές στον λαιμό, αλλά δεν ήταν εμφανής ο χρόνος που έγινε το έγκλημα και η νεκροτομή αναμένεται να ρίξει περισσότερο φως στο ερώτημα αυτό. Μια πιθανή ένδειξη όμως για τον χρόνο είναι η τελευταία ανάρτηση στον λογαριασμό της 55χρονης στο facebook, η οποία έγινε το πρωί της Παρασκευής, στις 15 Ιανουαρίου.

zarpanews.gr – Ευτυχία Πενταράκη

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί