Τρ. Αλεξιάδης: Ρουσφέτια και στα εμβόλια;

Ο βουλευτής Β΄ Πειραιά του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Τρύφων Αλεξιάδης κάλεσε την κυβέρνηση να δώσει απαντήσεις για το δημοσίευμα της «Εφ.Συν.», το οποίο επιβεβαίωσε με δήλωσή του ο γνωστός δικηγόρος, Αλεξης Κούγιας.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Κούγιας έκανε το εμβόλιο κατά του κορονοϊού, χωρίς να είναι υγειονομικός και χωρίς να έχει φτάσει 85 χρόνων.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο του Πρώτου Προγράμματος της ΕΡΤ, ο κ. Αλεξιάδης χαρακτήρισε πολύ σοβαρή την αποκάλυψη του θέματος από την εφημερίδα και αστεία τη δικαιολογία του αναφερόμενου, δηλώνοντας χαρακτηριστικά ότι «σε λίγο θα βλέπουμε δικηγόρους εταιρειών, λογιστές εταιρειών, στελέχη εταιρειών που ασχολούνται με ηλικιωμένους να εμβολιάζονται πριν από γιατρούς, νοσηλευτικό προσωπικό κ.λπ. επειδή έχουν “μπάρμπα στην Κορώνη”».

«Μεγάλα τα ερωτήματα που προκύπτουν για ευθύνες του Υπουργείου Υγείας», δήλωσε ο Τρ. Αλεξιάδης που εξέφρασε τους φόβους του με αφορμή το γεγονός, πως αν αποφασίσει το Υπ. Υγείας να αναθέσει τους εμβολιασμούς σε ιδιωτικές δομές, «θα δούμε εμβολιασμούς με ρουσφετολογικά κριτήρια και να προηγείται των εμβολιασμών όποιος έχει χρήματα ή όποιος έχει «άκρες».

Κατόπιν των παραπάνω, ο Τρ. Αλεξιάδης κάλεσε την κυβέρνηση να πάρει θέση άμεσα για τις απαράδεκτες πρακτικές, να δώσει απαντήσεις και να αποδώσει ευθύνες σε αυτούς που κάνουν ρουσφέτια ακόμα και με τα εμβόλια.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί