Μπεκατώρου: Αυτός είναι ο άνθρωπος που με κακοποίησε – παράγοντας και στέλεχος της ΝΔ

Παράγοντας της ιστιοπλοΐας, αλλά και μεγαλοστέλεχος της ΝΔ, ο Αριστείδης Αδαμόπουλος είναι ο άνθρωπος που κακοποίησε την ολυμπιονίκη Σοφία Μπεκατώρου, σύμφωνα με την συνέντευξη της στο «Πρώτο Θέμα».

Ο Αριστείδης Αδαμόπουλος εκλέχτηκε το 2018 Α΄αντιπρόεδρος και υπεύθυνος τοπικής αυτοδιοίκησης της τοπικής οργάνωσης Νέας Δημοκρατίας Ραφήνας Πικερμίου.

Δείτε το σχετικό δελτίο Τύπου:

Το μεσημέρι ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έγραψε στο Facebook ότι συνομίλησε με τη Σοφία Μπεκατώρου, τη συνεχάρη και τη διαβεβαίωσε ότι είναι στο πλευρό της.

Ωστόσο, υποκριτικά δεν αναφέρει λέξη ότι ο καταγγελλόμενος είναι μεγαλοστέλεχος της ΝΔ ούτε φυσικά εξήγγειλε κάποιο πειθαρχικό ή άλλο μέτρο σε βάρος του.

Ο Αρ. Αδαμόπουλος είναι ο νυν αντιπρόεδρος της ΕΙΟ και υπεύθυνος Γραφείου Αθλητισμού, Έφορος Κεντρικής Ελλάδος (όπως αναγράφεται στην επίσημη ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας) ο οποίος παράλληλα είναι και ο εκπρόσωπος της ιστιοπλοΐας στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή.

Ο Αρ. Αδαμόπουλος βρίσκεται στο διοικητικό συμβούλιο της ΕΙΟ από τη δεκαετία του ‘90, όπως και σχεδόν το σύνολο των διοικούντων της Ομοσπονδίας κι από τον Ιούνιο του 1997 εκτελεί χρέη αντιπροέδρου υπό την προεδρία του Αντώνη Δημητρακόπουλου.

Υπενθυμίζεται ότι η Σοφία Μπεκατώρου στις 20 Δεκεμβρίου μιλώντας στο Marie Claire, αποκάλυψε για πρώτη φορά δημόσια ότι είχε πέσει θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από παράγοντα της Ομοσπονδίας και στις νέες δηλώσεις της δις Ολυμπιονίκη για το συγκεκριμένο θέμα που έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων σε όλη την ελληνική κοινωνία.

Φωτογραφία: Πρώτο Θέμα

Documentonews.gr

Δείτε επίσης: Σ. Μπεκατώρου για την ανακοίνωση της Ομοσπονδίας: “Με τον τρόπο που αντέδρασε, όλοι καταλαβαίνουμε γιατί δεν μιλούσα τόσα χρόνια”!

Μετατρέπουν την Σ. Μπεκατώρου από θύμα σε θύτη επειδή κατήγγειλε τον βιασμό της 20 χρόνια μετά

Θύμα βιασμού από παράγοντα της Ομοσπονδίας αποκάλυψε πως έχει πέσει η Χρυσή Ολυμπιονίκης, Σοφία Μπεκατώρου

Το μήνυμα του Αλέξη Τσίπρα μετά τη μαρτυρία της Σοφίας Μπεκατώρου

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί