Χουβαρντού…η διοικήτρια της ΥΠΕ Κρήτης!- Άλλο 1,7 εκατ. € με ανάθεση στην ίδια εταιρεία που προμήθευσε τα “χρυσά γάντια”!

Τελικά φαίνεται ότι η διοικήτρια της ΥΠΕ Κρήτης είναι… πολύ χουβαρντού, με το χρήμα του δημοσίου, βεβαίως, βεβαίως! Μετά την αγορά γαντιών νιτριλίου σε τιμές πολλαπλάσιες ακόμα και από το λιανικό εμπόριο ή από αυτές που η εταιρεία – προμηθευτής είχε δώσει σε νοσοκομείο, η κ. Μπορμουδάκη έρχεται τώρα να δώσει και άλλο 1,7 εκατομ. ευρώ στον ίδιο προμηθευτή, χωρίς μάλιστα κανένα διαγωνισμό, δηλαδή με απευθείας ανάθεση!

Δείτε σχετικά: Πώς η ΥΠΕ Κρήτης αγόρασε γάντια πιο ακριβά κι από τη λιανική και 400% πάνω από το Παρατηρητήριο! (έγγραφα)

“Αίσχος, τρώνε τα λεφτά”- Η καταγγελία Πολάκη για τη διοικήτρια της ΥΠΕ Κρήτης, μετά τις αποκαλύψεις του Candiadoc

Τώρα, με άλλη απόφασή της, αναθέτει στην ίδια εταιρεία την προμήθεια ειδών ατομικής υγιεινής για τα Κέντρα Υγείας του νησιού 1.670.341,92€! Κι όπως φαίνεται στις δυο αποφάσεις που υπέγραψε στις 21 Δεκεμβρίου 2020 και στις 4 Ιανουαρίου 2021, η ανάθεση γίνεται χωρίς καμιά διαδικασία, χωρίς διαγωνισμό, χωρίς διαφάνεια!

Πόσο νόμιμη είναι αυτή η απευθείας ανάθεση;

Δείτε τις αποφάσεις

Σχετικά Άρθρα

One Thought to “Χουβαρντού…η διοικήτρια της ΥΠΕ Κρήτης!- Άλλο 1,7 εκατ. € με ανάθεση στην ίδια εταιρεία που προμήθευσε τα “χρυσά γάντια”!”

  1. ΥΠΟΔΥΠΕΑΡΧΗΣ

    .ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ ΜΑΣ ΜΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΤΩΝ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΘΟΛΟΓΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΘ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΕΠΙΑΣΑΝ ΤΟΠΟ.
    1) ΔΙΑΣΩΛΗΝΩΜΕΝΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΜΕ COVID ΔΙΑΚΟΜΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΘ ΤΟΥ ΑΓ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ
    2) ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΕΦΗΜΕΡΕΥΩΝ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΟΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ
    ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΣ

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί