Υπογραφές μαζεύουν οι φαν της ταινίας «Μόνος στο Σπίτι 2» για να κοπεί ο Τραμπ από την ταινία

Υπέρ και ο πρωταγωνιστής Μακόλεϊ Κάλκιν

Απανωτά «χτυπήματα» δέχεται ο απερχόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ μετά την κατηγορία που αφορά «υποκίνηση σε εξέγερση» για τα πρωτοφανή γεγονότα του Καπιτωλίου την περασμένη Τετάρτη.

Ο συνήθης ύποπτος των social media Τραμπ- αφού οι λογαριασμοί του έχουν μπλοκαριστεί σε Twitter και Facebook – μπήκε στο στόχαστρο και κινήματος που ζητά το «κόψιμο» τού από την ταινία «Μόνος στο σπίτι ΙΙ».

Οι φαν της ταινίας «εξαγριωμένοι» με τα πεπραγμένα του Τραμπ, προχώρησαν στη δημιουργία αίτησης στο ίντερνετ, ζητώντας να «εξαφανιστεί» η σκηνή στην οποία εμφανίζεται ο απερχόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ.

Αξιοσημείωτο είναι ότι ακόμα και ο 40χρονος ηθοποιός Μακόλεϊ Κάλκιν που έγινε διάσημος χάρη στον ρόλο του ως Κέβιν ΜακΆλιστερ στην χριστουγεννιάτικη ταινία εξέφρασε την συμπαράστασή του στο κίνημα των φαν.

tweet
tweet

Στην επίμαχη σκηνή ο Κέβιν Μακάλιστερ πέφτει πάνω στον Τραμπ στο ξενοδοχείο το οποίο διαμένει και οι δύο τους έχουν μία συνομιλία λίγων δευτερολέπτων. Το ξενοδοχείο που τραβήχτηκε η σκηνή το Plaza Hotel, ήταν ιδιοκτησία του Τραμπ έως το 1995.

Κάποιοι φανατικοί οπαδοί του «Μόνος στο σπίτι» έχουν ήδη προχωρήσει στο κόψιμο της σκηνής.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί