ΣΥΡΙΖΑ για Μητσοτάκη: Με το καλό να φέρει στη Βουλή τις συμβάσεις με τη Βόρεια Μακεδονία που αναβάλλει γιατί φοβάται το κόμμα του

Η αξιωματική αντιπολίτευση σχολίασε σκωπτικά τα όσα ανέφερε ο πρωθυπουργός στη συνάντησή του με τον υπουργό Εξωτερικών της Βορείου Μακεδονίας, Οσμάνι.

Ο ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε το γεγονός πως έχει ολοκληρωθεί η στροφή του πρωθυπουργού όσον αφορά τη ρητορεία για τη Συμφωνία των Πρεσπών, έχοντας πρωτίστως προκαλέσει «μια άνευ προηγουμένου αναταραχή στη χώρα με τον ακραίο λαϊκισμό του, αφού πρώτα ταυτίστηκε με τη Χρυσή Αυγή στη ρητορική μίσους κατά της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ και αφού εξέθεσε την Ελλάδα διεθνώς με την υποκρισία του».

Η αξιωματική αντιπολίτευση σημείωσε πως «χαιρετίζει τη στάση του πρωθυπουργού που τηρεί και τιμά πλέον τη Συμφωνία των Πρεσπών», καλώντας τον να ζητήσει συγγνώμη τόσο προς τον λαό, όσο και προς τον ΣΥΡΙΖΑ.

«Με το καλό να φέρει και προς κύρωση επιτέλους τις διμερείς συμφωνίες στη βουλή που αναβάλλει, γιατί φοβάται το ίδιο του το κόμμα», καταλήγει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

Αναλυτικά

Στη σημερινή συνάντηση του με τον υπουργό Εξωτερικών της Βόρειας Μακεδονίας, ο κ. Μητσοτάκης ζήτησε την πιστή τήρηση και πλήρη εφαρμογή της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Ο κ. Μητσοτάκης αφού πρώτα προκάλεσε μια άνευ προηγουμένου αναταραχή στη χώρα με τον ακραίο λαϊκισμό του, αφού πρώτα ταυτίστηκε με τη Χρυσή Αυγή στη ρητορική μίσους κατά της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ και αφού εξέθεσε την Ελλάδα διεθνώς με την υποκρισία του, σήμερα ολοκλήρωσε τη στροφή 180 μοιρών στο θέμα αυτό.

Ως ΣΥΡΙΖΑ χαιρετίζουμε τη σημερινή στάση του κυρίου Μητσοτάκη, που τηρεί και τιμά πλέον τη Συμφωνία των Πρεσπών με τον επίσημο τρόπο. Ως επόμενο βήμα αναμένουμε την οφειλόμενη από αυτόν συγγνώμη τόσο προς τον ΣΥΡΙΖΑ που συκοφάντησε, όσο και προς τον ελληνικό λαό τον οποίο εξαπάτησε με ψεύδη

Με το καλό να φέρει και προς κύρωση επιτέλους τις διμερείς συμφωνίες στη βουλή που αναβάλλει, γιατί φοβάται το ίδιο του το κόμμα.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί