«Όχι άλλες προσλήψεις αστυνομικών»: Το αιχμηρό σχόλιο του Κύρτσου για το νομοσχέδιο της κυβέρνησης για τα ΑΕΙ

Αποστάσεις από τις θέσεις κυβέρνησης για το αντιδημοκρατικό νομοσχέδιο της κυβέρνησης για τα ΑΕΙ αλλά και γενικότερα την επιλογή της να ενισχύει την αστυνομία έναντι άλλων κλάδων, έλαβε ο ευρωβουλευτής της ΝΔ Γιώργος Κύρτσος, μέσω twitter.

Πιο συγκεκριμένα ο Γιώργος Κύρτσος σε μία μη αναμενόμενη τοποθέτηση έγραψε χαρακτηριστικά  «Όχι άλλες προσλήψεις αστυνομικών για θέσεις ειδικών φρουρών, ΑΕΙ, κλπ. Έχουμε ρεκόρ αστυνομικών σε σχέση με πληθυσμό. Είναι θέμα οργάνωσης. Χρειαζόμαστε χιλιάδες προσλήψεις νέων επιστημόνων &ειδικών σε ΑΕΙ, εφορία, κοινωνική ασφάλιση. Μεταρρύθμιση, ανάπτυξη θέλουν ειδικούς».

Με καυστικό τρόπο ο ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας σχολίασε και τον τρόπο διαχείρισης του οικονομικού επιτελείου της κυβέρνησης.

Ο Γιώργος Κύρτσος ασκεί σοβαρή κριτική τόσο για την ύφεση όσο και για τα μέτρα «ακορντεόν» του lockdown. «Σημαντική ύφεση σε ευρωζώνη, Ελλάδα και το πρώτο τρίμηνο του 2021. Ενισχύεται έτσι η βασική μου θέση ότι τα μέτρα «ακορντεόν» κοστίζουν, σε βάθος χρόνου, περισσότερο από ένα γενικό lockdown 4-5 εβδομάδων και στη συνέχεια, προσεκτική επανεκκίνηση».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί