“Αίσχος, τρώνε τα λεφτά”- Η καταγγελία Πολάκη για τη διοικήτρια της ΥΠΕ Κρήτης, μετά τις αποκαλύψεις του Candiadoc

Σε σφοδρή καταγγελία κατά της διοικήτριας της ΥΠΕ Κρήτης προχώρησε τη νύχτα ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ και πρώην υπουργός, Παύλος Πολάκης, μετά τις αποκαλύψεις του Candiadoc για την προμήθεια 10 εκατομμυρίων γαντιών στις υγειονομικές μονάδες της Κρήτης σε τιμές ακριβότερες ακόμα και από τη λιανική!

Δείτε: Πώς η ΥΠΕ Κρήτης αγόρασε γάντια πιο ακριβά κι από τη λιανική και 400% πάνω από το Παρατηρητήριο! (έγγραφα)

“Φαίνεται πως ζήλεψε τη δόξα της πασίγνωστης κυράς ΝΙΚΟΛΑΟΥ της αντιεγκληματικής πολιτικής!!!!”, γράφει ο Παύλος Πολάκης, παρουσιάζοντας τα έγγραφα και τα στοιχεία της αποκάλυψης και παραπέμποντας στον σύνδεσμο του ρεπορτάζ.

“ΑΙΣΧΟΣ-ΑΙΣΧΟΣ-ΑΙΣΧΟΣ!!!Απλά τρώνε τα λεφτά ,όλοι οι αριστοαχρηστοι ,απ άκρου σε άκρου στην Ελλάδα!!”

Η ανάρτηση:

“Η κυρία ΜΠΟΡΜΠΟΥΔΑΚΗ ΕΛΕΝΗ ,διοικητρια της Υπε Κρήτης ,(φωτό 1) φαίνεται πως ζήλεψε τη δόξα της πασίγνωστης κυράς ΝΙΚΟΛΑΟΥ της αντιεγκληματικής πολιτικής!!!!Προμηθεύτηκε γάντια νιτριλιου(μεγάλη πέραση το συγκεκριμένο είδος σε τέτοιες δουλειές τελικά) από την εταιρεία MILONAS HEALTH A.E στην τιμή των 15 ευρώ το κουτί των 100 γαντιων!!!!!! Έως και ΤΡΙΠΛΑΣΙΑ δηλαδή από την τιμή που τα βρίσκει κανείς και σήμερα στη λιανική του σούπερ μάρκετ!!!!!

Ύψος παραγγελίας 1,5 εκατομμύριο ευρώ!!!!!!(φωτό 2-3) Η ίδια εταιρεία την άνοιξη ειχε πουλήσει στο νοσοκομείο Κοζάνης πολύ μικρότερη ποσότητα στην τιμή των 2 και κάτι ευρώ το κουτί!!!!(φωτό 4-5) ΑΙΣΧΟΣ-ΑΙΣΧΟΣ-ΑΙΣΧΟΣ!!!Απλά τρώνε τα λεφτά ,όλοι οι αριστοαχρηστοι ,απ άκρου σε άκρου στην Ελλάδα!!

ΥΓ Εξαιρετικό το ρεπορτάζ του Αλέκου Ανδρικάκη στο candiadoc

https://www.candiadoc.gr/…/pos-ype-kritis-agorase…/

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κείμενο που λέει "WIND GREECE 20. 4G 22:53 candiadoc.gr 19% ΥΠΕ Κρήτης αγόρασε γάντια πιο ακριβά κι από τη λιανική και 400% πάνω από το Παρατηρητήριο! (έγγραφα) Πώς η ΥΠΕ Κρήτης αγόρασε γάντια πιο ακριβά κι από τη λιανική και 400% πάνω από το Παρατηρητήριο! (έγγραφα) 12 Ιανουαρίου 2021 ΑΛΕΚΟΣΑΝΔΡΙΚΑΚΗΣ ΑΛΕΚΟΣ 219 219 Shares Οι "άριστοι" της Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης συνεχίζουν ανεξέλεγκτα να προκαλούν σα να τους ανήκουν το κράτος, οι νόμοι και οι διαδικασίες!"
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Σχετικά Άρθρα

One Thought to ““Αίσχος, τρώνε τα λεφτά”- Η καταγγελία Πολάκη για τη διοικήτρια της ΥΠΕ Κρήτης, μετά τις αποκαλύψεις του Candiadoc”

  1. Δήμος Σθένης

    Ο λαός μας λέει ” ό,τι φάμε κι ό,τι πιούμε κι ό,τι αρπάξει ο ….”. Φαίνεται πως το έχουν καταλάβει πια και προσπαθούν να φάνε και να πιούνε όσο περισσότερο μπορούνε, πρώτον γιατί λίγος καιρός τους απομένει και θ’ ανάψει ούτως ή άλλως ο ….τους και δεύτερον επειδή βλέπουν” πως είναι η τελευταία τους ευκαιρία! Τούτη εδώ η κυριούλα δεν είναι τίποτ’ άλλο παρά ένα θύμα του αστικού κράτους που νομίζει – έστω ως και τριτοκλασάτη “κλακαδόρος του βασιλιά” – πως ο βασιλιάς της είναι …ντυμένος! Δεν καταλαβαίνει πως είναι ένα από τα πολλά φρύγανα – πούσι της Μενδόνη – που πρώτα θα τα κάψει το “σύστημα” για να δείξει τάχα το “δίκαιο πρόσωπό” του, ενώ οι πίσω απ’ αυτήν – οι “σφουγκοκωλάριοι” – θα στέκουν στο απυρόβλητο !!! Το “εργάκι” το ‘χουμε ξαναδεί! Και όχι μόνο μια φορά στη μικρή μας ζωή!
    Ας μην ξεγελιόμαστε. Η “αστική διακυβέρνηση” (=το αστικό κράτος), όσο κατέχει και διαχειρίζεται την εξουσία ανεξαρτήτως κόμματος, θα γεννά ή θα προφυλάσσει “τους αρίστους της” που πάντα τους έχει ανάγκη!”. Το πότε θ’ αλλάξει το …σενάριο, είναι υπόθεση του λαού, της συνειδητοποίησης, της οργάνωσης και της επανάστασής του! Όμως όπως λένε και οι στίχοι του δημοτικού τραγουδιού “Κοράσιν ετραγούδαγε”…
    “Κόρη μ’ άλλαξε το σκοπό και πιάσ’ άλλο τραγούδι
    Μα πως ν’ αλλάξω το σκοπό, να πω άλλο τραγούδι
    εγώ κι αν-ε τραγούδησα για μοιρολόγι τό ‘πα.”
    … φαίνεται πως το μεγάλο φαγοπότι είναι όπως και οι τελευταίες ανάσες στο “θάνατο του τέρατος”!Τα βήματα της πορείας τους είναι …sürekli afetlere doğru!!!
    Gratias ago tibi summe sol !!!

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί