Φάουλ του Ν. Χατζηνικολάου εις βάρος του Ν. Ηλιόπουλου – Αναγκάστηκε να ζητήσει συγγνώμη

Του χρέωσε δηλώσεις που ουδέποτε έκανε

«Συγγνώμη» έστω και με το ζόρι αναγκάστηκε να ζητήσει ο Νίκος Χατζηνικολάου από τον Νάσο Ηλιόπουλο, στον οποίο χρέωσε δηλώσεις που ουδέποτε έκανε στη συνέντευξη που πήρε χθες από τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

«Έχετε δίκιο. Σας ζητώ συγγνώμη» ανέφερε στην εκπομπή στον Real Fm ο δημοσιογράφος, ο οποίος ισχυρίστηκε σε ερώτησή του προς τον πρωθυπουργό χθες ότι ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ έχει κάνει σύγκριση μεταξύ των 100 νεκρών στο Μάτι και των χιλιάδων θανάτων εξαιτίας της πανδημίας στη χώρα μας.

Σε μια απέλπιδα προσπάθεια να τα «μπαλώσει», ο Ν. Χατζηνικολάου υποστήριξε αυτή τη φορά ότι ήταν ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας που έκανε τη σύγκριση, παίζοντας ηχητικό απόσπασμα από συνέντευξή του στον ΑΝΤ1. Σ’ αυτό, ωστόσο, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δεν έκανε καμία τέτοια σύγκριση. Αντίθετα, υπενθύμισε ότι ο ίδιος ανέλαβε την ευθύνη για τις παραλείψεις που υπήρχαν στην τραγωδία στο Μάτι, που προκλήθηκε μέσα σε 45 λεπτά, για να υπογραμμίσει ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν έχει αναλάβει καμία ευθύνη για τη διαχείριση της πανδημίας και τους χιλιάδες νεκρούς.

«Το κρίσιμο ζήτημα είναι ότι ο κ. Μητσοτάκης, ενώ έχουμε πάνω από 10 ημέρες μια εκατόμβη νεκρών καθημερινά, δεν έχει το πολιτικό θάρρος να αναλάβει την πολιτική ευθύνη και να πει μια συγγνώμη» ανέφερε συγκεκριμένα ο Αλ. Τσίπρας στην τότε συνέντευξή του. «Βρέθηκα και εγώ σε μια δύσκολη στιγμή» σημείωσε αναφερόμενος στο Μάτι. «Βγήκα και ανέλαβα την πολιτική ευθύνη για τις παραλείψεις και τα λάθη σ’ αυτά τα 45 λεπτά. Τις παραλείψεις και τα λάθη σε ένα χρόνο 7 μηνών που είχαν να οργανωθούν και αριθμό νεκρών όσο τότε σε μια ημέρα έχουμε κάθε μέρα, για 15 ημέρες τώρα, δεν έχει να αναλάβει μια πολιτική ευθύνη;» υπογράμμισε.

Να σημειωθεί ότι επανειλημμένα και σε ομιλίες του στη Βουλή ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έχει τονίσει ότι δεν πρόκειται να κάνει τυμβωρυχία με τους νεκρούς του κορωνοϊού, όπως έκανε ο Κυρ. Μητσοτάκης με τους νεκρούς στο Μάτι.

Παράλληλα, ο δημοσιογράφος επιχείρησε να φανεί ο ίδιος θιγμένος, ισχυριζόμενος ότι δέχθηκε διαδικτυακό μπούλινγκ πριν να πάρει τη συνέντευξη Μητσοτάκη και ότι ο Νάσος Ηλιόπουλος δεν το καταδίκασε.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί