Χωρίς γκολ έληξε το Ατρόμητος-ΟΦΗ

Ισόπαλοι 0-0 έμειναν στο Περιστέρι ο Ατρόμητος και ο ΟΦΗ για την 16η αγωνιστική της Super League Interwetten, με τους Κρητικούς να αγωνίζονται με δέκα από το 52′.

Δεν είχε νικητή η αναμέτρηση ανάμεσα στον Ατρόμητο και τον ΟΦΗ στο Περιστέρι για την 16η αγωνιστική της Super League Interwetten. Το παιχνίδι έληξε χωρίς γκολ, 0-0, με τις δύο ομάδες να παίρνουν από έναν βαθμό.

Το ματς είχε ευκαιρίες και για τις δύο ομάδες, με τον ΟΦΗ να μένει με δέκα παίκτες από το 52ο λεπτό. Η ομάδα του Γιώργου Σίμου έμεινε όρθια, με τον Ατρόμητο να μην γίνεται ουσιαστικός και να κινδυνεύει μάλιστα στο φινάλε. Με αυτόν τον τρόπο, οι Περιστεριώτες έφτασαν τους 19 πόντους και βρίσκονται στην 9η θέση, ενώ έναν παραπάνω μετρούν οι Κρητικοί που είναι έβδομοι.

Με δέκα παίκτες έμειναν οι κρητικοί στο 52′

Ο ΟΦΗ με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ήθελε να έχει τον έλεγχο της μπάλας, ωστόσο αυτό άλλαξε σύντομα. Ο Μεγιάδο στο 52ο λεπτό έκανε το φάουλ στον Αγκάγιεβ, είδε δεύτερη κίτρινη κάρτα και άφησε τους Κρητικούς με δέκα παίκτες.

Από εκεί και ύστερα, ο Ατρόμητος κράτησε την μπάλα και προσπάθησε να γίνει επικίνδυνος κυρίως με τον Μουνίθ, ο οποίος επιχειρούσε με κάποια σουτ, τα οποία ωστόσο ήταν άστοχα.

Οι Κρητικοί και με τις εσωτερικές αλλαγές του Γιώργου Σίμου απορροφούσαν την πίεση, με τον Νέιρα να απειλεί σε μία περίπτωση στο 71ο λεπτό και ο Στάικος στο 81′. Ο Ατρόμητος πήρε ρίσκο προς το φινάλε, ώστε να καταφέρει να πετύχει κάποιο γκολ. Στο 82ο λεπτό ο Χριστοδουλόπουλος επιχείρησε ένα σουτ που απέκρουσε ο Βάτερμαν.

Τα Expected Goals από την Opta σας δείχνουν τη συνολική απειλή κάθε ομάδας, τα γκολ που θα “έπρεπε” να πετύχει με βάση τις τελικές της. Όσο πιο μεγάλος είναι ο κύκλος, τόσο μεγαλύτερη είναι η ευκαιρία. Μπορείτε να επιλέξετε τον τρόπο επίθεσης και να δείτε ξεχωριστά τις τελικές κάθε ομάδας στην κανονική ροή, από στημένες φάσεις, κτλ.

Ο ΟΦΗ έδειχνε να διαχειρίζεται το αποτέλεσμα έως και το φινάλε, ενώ στο 90+5 λίγο έλειψε να κλέψει και τη νίκη με τον Νέιρα, να χάνει μεγάλη ευκαιρία στο φινάλε με πλασέ μέσα από την περιοχή.

Πολλές ευκαιρίες, αλλά χωρίς γκολ το πρώτο ημίχρονο

Αν και το ξεκίνημα του αγώνα είχε χαμηλό ρυθμό με τις δύο ομάδες να είναι αρκετά προσεκτικές, στη συνέχεια “απελευθερώθηκαν” και πίστες στο πλάνο τους δημιούργησαν ευκαιρίες, χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να πετύχουν το γκολ πριν από την ανάπαυλα.

Στο 29′ ο Μουνίθ έψαξε τον Μανούσο, πέρασε τον Βάτερμαν, όμως δεν κατάφερε να ευστοχήσει. Αμέσως μετά ο ΟΦΗ βρήκε δίχτυα με τον Γρίβα, ωστόσο ο παίκτης των Κρητικών ήταν σε θέση οφσάιντ. Στο 32′ οι Περιστεριώτες απείλησαν ξανά με σουτ του Μουνίθ στην περιοχή που έβγαλε ο γκολκίπερ του ΟΦΗ.

Τρία λεπτά αργότερα, οι Περιστεριώτες βρήκαν επίσης δίχτυα με τον Αγκάγιεβ, ο οποίος βέβαια έκανε χέρι στην προσπάθεια του. Στο 40′ ο Ουές δεν μπόρεσε να νικήσει τον Μανδά σε θέση τετ α τετμ ενώ στις καθυστερήσεις ο Διαμαντής σημάδευσε το δοκάρι με το κεφάλι, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί