Αναζήτηση από το “Χαμόγελο του Παιδιού” για την 17χρονη Ηρακλειώτισσα που εξαφανίστηκε (φωτο)

Ανακοίνωση για την εξαφάνισή της 17χρονης Μάγιας Παπαδοπούλου, το μεσημέρι της Πέμπτης από το κέντρο του Ηρακλείου, εξέδωσε και το Χαμόγελο του Παιδιού.

Δείτε: Συναγερμός για την εξαφάνιση 17χρονης Ηρακλειώτισσας

Η ανακοίνωση:

Στις 7/1/2021 και ώρα 15:30, εξαφανίστηκε από την περιοχή του Ηρακλείου, η Μάγια (όνομα) Π. (επίθετο), 17 ετών, ελληνικής καταγωγής. «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε σήμερα και προέβη, στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της Μάγια (ον.) Π. (επ.) κατόπιν αιτήματος των γονιών της.
Η Μάγια (ον.) Π. (επ.) έχει ύψος 1,65 μ., είναι εύσωμη, έχει μαύρα μαλλιά και πράσινα μάτια.
Φορούσε μαύρο κολάν, κόκκινη μπλούζα και καφέ μπότες. Φοράει γυαλιά μυωπίας.
Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.

Χαμόγελο του Παιδιού Μάγια Π

Σχετικά Άρθρα

2 Thoughts to “Αναζήτηση από το “Χαμόγελο του Παιδιού” για την 17χρονη Ηρακλειώτισσα που εξαφανίστηκε (φωτο)”

  1. Eleni

    Αλίμονο στον ευάλωτο της οικογένειας. Πάλι καλά που δεν την έβαλαν σε ψυχιατρική κλινική για ακούσια νοσηλεία επειδή δεν τους άρεσε ο φίλος της. Δυστυχώς η οικογένεια είναι μια μικρογραφία της κοινωνίας, όπου το κάθε φασιστάκι κάνει επίδειξη εξουσίας εκεί που μπορεί.

  2. Eleni

    Πολλοί κατέκριναν τον πατέρα επειδή την αναζητά, ενώ ξέρει με ποιον είναι. Πράγματι δεν το χειρίστηκε το θέμα διακριτικά, όμως άλλοι πιο “δημοκρατικοί” γονείς στη θέση του, θα είχαν κλείσει την κοπέλα σε ψυχιατρική κλινική με ακούσια νοσηλεία. Απλά να σκεφτούν οι γονείς ότι αν ένα παιδί στην εφηβεία έχει άγρια συμπεριφορά, το πιθανότερο είναι ότι φταίνε οι ίδιοι. Να δείξουν μόνο στοργή και κατανόηση. Όλα τα άλλα μόνο κακό κάνουν.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί