Αστυνομικός δεν συνέλαβε γυναίκες που έκλεβαν τρόφιμα για τις γιορτές και τα πλήρωσε ο ίδιος (Βίντεο)

Ένας αστυνομικός στη Μασαχουσέτη των ΗΠΑ αρνήθηκε να προχωρήσει στη σύλληψη δύο γυναικών που κατηγορούνταν ότι προσπάθησαν να κλέψουν τρόφιμα για τα παιδιά τους και αντ’ αυτού πλήρωσε ο ίδιος για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι τους.

Ο αστυνομικός Ματ Λίμα έσπευσε στις 20 Δεκέμβρη σε ένα κατάστημα τροφίμων, μετά από καταγγελία ότι δύο γυναίκες μαζί με δύο παιδιά έβαζαν πράγματα σε τσάντες σε ένα αυτόματο ταμείο του μαγαζιού, χωρίς να τα έχουν σκανάρει για να μην πληρώσουν.

Στις ερωτήσεις του αστυνομικού, οι γυναίκες ανέφεραν ότι ήταν δύσκολοι καιροί και τα περνούσαν δύσκολα. Αυτό που ήθελαν μόνο είναι να προσφέρουν ένα χριστουγεννιάτικο γεύμα στα παιδιά τους.

Ο Λίμα σκέφτηκε τότε τα δικά του παιδιά και αντί να συλλάβει τις γυναίκες για κλοπή, χρησιμοποίησε τα δικά του χρήματα για να τους αγοράσει κουπόνια τροφίμων 250 δολαρίων, ώστε να καλυφθεί το κόστος των κλεμμένων τροφίμων και να έχουν ένα σωστό χριστουγεννιάτικο γεύμα για τις οικογένειές τους.

«Οι ενέργειές του εξηγούν τι σημαίνει να προστατεύεις και να υπηρετείς τα μέλη της κοινότητάς μας» σχολίασε ο αρχηγός Τζορτζ ΜακΝίλ, σύμφωνα με τον ιστότοπο του αστυνομικού τμήματος.

Δείτε το βίντεο:

sputniknews.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί