Κορονοϊός: Κλιμάκιο του ΕΟΔΥ στις Μοίρες για rapid test αύριο

Με την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης, της 7ης ΥΠΕ Κρήτης και του Δήμου Φαιστού

Από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ στις Μοίρες Ηρακλείου θα πραγματοποιηθούν έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου Covid-19 (rapid test) μέσα από αυτοκίνητο (drive through) αύριο Παρασκευή 8 Ιανουαρίου. Οι δειγματοληψίες θα γίνουν στην πλατεία 25ης Μαρτίου μπροστά στο Δημαρχείο, από τις 11 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι. Τα τεστ για τους πολίτες θα είναι δωρεάν.

Οι ενδιαφερόμενοι, φέροντας μαζί τους ΑΜΚΑ ή Αριθμό Δελτίου Ταυτότητας και αριθμό κινητού τηλεφώνου, θα εισέρχονται στο χώρο των δειγματοληψιών με τα οχήματά τους (μέχρι 2 ενήλικες πλην τέκνων), μέσα από τα οποία θα λαμβάνεται το δείγμα.

Η λήψη του δείγματος θα γίνεται ρινοφαρυγγικά και τα αποτελέσματα θα γνωστοποιηθούν στους πολίτες μέσα σε λίγες ώρες. Στην ομαλή προσέλευση και διεξαγωγή των τεστ θα συμβάλλει το τμήμα τροχαίας Μοιρών Ηρακλείου και η πορεία των οχημάτων θα γίνεται σύμφωνα με τον χάρτη.

 Η δράση συνδιοργανώνεται από τον ΕΟΔΥ, την 7η Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης, την Περιφέρεια Κρήτης/Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου, τον Δήμο Φαιστού με τη συμβολή του τμήματος Α.Τ. Μοιρών.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί