Ιερέας σε πυροσβεστικό έριχνε αγιασμό με τη μάνικα! (Βίντεο)

Άλλο ένα ιδιαίτερο περιστατικό έλαβε χώρα την παραμονή των Θεοφανείων στη Λαμία. Όπως ανέφερε το lamiareport.gr ιερέας της ενορίας του Λειανοκλαδίου την παραμονή των Θεοφανείων ανέβηκε σε ένα πυροσβεστικό όχημα και άρχισε να ρίχνει το αγίασμα με την μάνικα του πυροσβεστικού. Διερχόμενος οδηγός που δεν πίστευε στα μάτια του τράβηξε το βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου.

Δείτε επίσης: Θεοφάνια: Ένταση και προσαγωγές στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης

Θεοφάνεια: Έκαναν αγιασμό της θάλασσας στο Αίγιο με… κολυμβητές και Αμβρόσιο

Ουρές έξω από εκκλησίες σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα – Πρόστιμα και προσαγωγές για ρίψη σταυρού

Θεοφάνεια με εικόνες συνωστισμού στις εκκλησίες και στο… φόντο η ΕΛ.ΑΣ. (Βίντεο & φωτο)

Δείτε το βίντεο που δημοσιοποίησε στο lamiareport.gr:

Μάλιστα, ο Δήμος Λαμιέων, που ενημερώθηκε για το συμβάν, εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

«Σε σχέση με βίντεο το οποίο κυκλοφόρησε και υπονοεί την εμπλοκή του Δήμου Λαμιέων σε δράσεις  ιερωμένου έχουμε να παρατηρήσουμε τα παρακάτω. Ο συγκεκριμένος Ιερέας αιτήθηκε στις 4 Ιανουαρίου 2021  στο Δήμο την χορήγηση του συγκεκριμένου πυροσβεστικού αυτοκινήτου, για εργασίες καθαριότητας στο προαύλιο του Ιερού ναού.

Είναι η πολλοστή φορά που κατατίθεται παρόμοιο αίτημα από τον συγκεκριμένο ιερέα για την συγκεκριμένη εκκλησία, το οποίο συνήθως ικανοποιείται και μάλιστα άμεσα. Ο Δήμος Λαμιέων ξεκαθαρίζει σε όλους τους τόνους ότι πρόκειται για παραπλάνηση των υπηρεσιών του Δήμου. Δεν είχε καμία ενημέρωση για τη συγκεκριμένη χρήση του πυροσβεστικού αυτοκινήτου. Όταν ενημερώθηκε για τα συμβάντα διατάχτηκε ΕΔΕ για να φωτιστούν τα πραγματικά περιστατικά και να καταλογιστούν οι ευθύνες».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί