Ανασχηματισμός: Πρώην στέλεχος και μέλος της ΝΟΔΕ Πιερίας, κατακεραυνώνει τον Μητσοτάκη για τις επιλογές του

«Πυρ ομαδόν» από πρώην στέλεχος της ΝΟΔΕ Πιερίας που εξαπολύει δριμύτατη επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη για τις επιλογές του, με αφορμή τον ανασχηματισμό. Στο «στόχαστρό» του, εκτός από τον Κυρ. Μητσοτάκη, οι: Κεραμέως, Αυγενάκης, Κικίλιας, Βορίδης και άλλοι…

Ο λόγος για τον Δημήτρη Δένη ο οποίος σε άρθρο του που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα olympospieria.com, μεταξύ άλλων εγκαλεί τον πρωθυπουργό γιατί, όπως ισχυρίζεται, σε μία κυβέρνηση 59 ατόμων, έχει μόλις 5 άτομα «πάνω από τα Τέμπη, όσους και από το…”Ποτάμι”! Και μόλις ένας από αυτούς είναι από τη Θεσσαλονίκη! Και να ήταν όλοι οι υπόλοιποι (οι “παλιοί”) επιτυχημένοι, θα σου έβγαζα το καπέλο».

Εν συνεχεία στρέφει τα πυρά του κατά Κεραμέως λέγοντας: «Η Κεραμέως που έχει προκαλέσει μόνο μπερδέματα και προβλήματα στην παιδεία, γιατί έπρεπε οπωσδήποτε να παραμείνει στην Κυβέρνηση; Επειδή έβγαλε το…Χάρβαρντ ;».

Από την κριτική του δεν ξεφεύγει ο Λευτέρης Αυγενάκης που, όπως υποστηρίζει: «διέλυσε τον υγιή ανταγωνισμό στο ποδόσφαιρο (σκάνδαλο κουμπάρων στην ΕΕΑ κτλ) και διέλυσε και τις ομοσπονδίες των υπολοίπων αθλημάτων, δεν μπορούσε να έχει κάποιον βόρειο αντικαταστάτη;»

«Σειρά» παίρνουν Βορίδης και Κικίλιας: «Ο Βορίδης που τα έκανε ρόιδο στα αγροτικά θέματα, έπρεπε να επιβραβευθεί με άλλο υπουργείο; Ο Κικίλιας ή έστω ο υφυπουργός του, έπρεπε να παραμείνουν και οι δύο; Προετοίμασαν τόσο καλά το ΕΣΥ για τα κρούσματα και τους θανάτους του φετινού χειμώνα;» διερωτάται.

«Δεν μας τα λες καλά Κυριάκο. Καθόλου καλά. Η ΝΔ για μας τους ταπεινούς νυν και πρώην (κυρίως αυτό!) οπαδούς της, δεν είναι ένα κλειστό κλαμπ από Κρητικούς, Πελοποννήσιους, “Ποταμίσιους” και μια κλειστή κυριλέ κάστα από ανθρώπους που δεν άσκησαν ποτέ την επιστήμη τους στο ελεύθερο επάγγελμα, ή έστω εχοντας μια επιτυχημένη διευθυντική θητεία στο Δημόσιο και στις ΔΕΚΟ. Είναι κάτι άλλο. Ή μάλλον ήταν… Ο βορράς δεν είχε τέτοιου βεληνεκούς στελέχη να τα αξιοποιήσει το κράτος; Η νέα διακυβέρνηση ντε», προσθέτει.

«Μια ζωή η ΝΔ έκανε τα ίδια λάθη. Με διαφορετικούς πρωταγωνιστές. Αλλά πάντα με την ίδια κατάληξη. Την διπλάσια σε χρόνια διακυβέρνηση της χώρας από την κεντροαριστερά, στα χρόνια που ήρθαν από την μεταπολίτευση και μετά», αναφέρει μεταξύ άλλων και σημειώνει: «Και σε τοπικό επίπεδο (σε όλους τους Νομούς) τα ίδια έκανες. Άλλοι έκαναν καθημερινό πόλεμο 5 χρόνια με τον Σύριζα (που κινείται πολύ πιο έξυπνα και μαθαίνει από τα λάθη του) και άλλοι επιβραβεύθηκαν. Αυτή η παράταξη μυαλό δεν βάζει. Αυτό ήταν το νέο που μας έφερες στις αρχές του 16; Τους γόνους, τους κλώνους, τους -άκηδες και τους κλασσικούς ιστορικούς κομματάρχες – Γκρούεζες σε κάθε Νομό;»

Μάλιστα, προεξοφλεί πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα… εκλέξει τον Αλέξη Τσίπρα: «Το γράφω τώρα γιατί τα γραπτά μένουν. Αλλα 10 χρόνια Τσίπρα θα έχουμε και δεν θα έχει εκλεγεί από μόνος του. Εσύ θα τον βγάλεις και θα τον τοποθετήσεις στην καρέκλα σου. Και αυτή τη φορά θα ξέρει τι μπανανόφλουδες δεν θα πρέπει να πατήσει. Αφού θα έχει διδαχθεί από τα δικά του, αλλά κυρίως, από τα δικά σου λάθη».

Τέλος, προεξοφλεί… αλλαγή στην ηγεσία της ΝΔ: «Όμως για σένα δεν θα υπάρξει δεύτερη ευκαιρία. Ποτέ δεν υπήρξε τέτοια για τους αρχηγούς της ΝΔ. Θα σε αντικαταστήσει ο επόμενος, που ελπίζουμε (ως λαός, όχι ως νυν και πρώην οπαδοί της ΝΔ) να μην κάνει κι αυτός την ίδια λάθος διαχείριση του έμψυχου στελεχιακού υλικού του, αλλά και πολλά και σοβαρά γεωγραφικής και ταξικής φύσεως ατοπήματα. Και τελειώνω. 5 υπουργοποιημένοι του “Ποταμιού” στην κυβέρνηση και ίδιος αριθμός από Μακεδονία και Θράκη μαζί!!! Καλά κρασιά…»

olympospieria

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί