Το απίστευτο μπάχαλο: Ξεκινά ξανά το click away, χωρίς να έχουν τοποθετηθεί οι λοιμωξιολόγοι

Το άνοιγμα των καταστημάτων από τη Δευτέρα με τη μέθοδο τoυ click away ανακοίνωσε ένα μεσαίο στέλεχος της κυβέρνησης, ο γενικός γραμματέας Εμπορίου, Παναγιώτης Σταμπουλίδης, και όχι ο αρμόδιος υπουργός.

Η ανακοίνωση έγινε, μάλιστα από τηλεπαράθυρο, ξαφνιάζοντας ακόμα και τους παρουσιαστές που δεν περίμεναν ότι έτσι ξαφνικά θα ανακοινωνόταν από έναν γενικό γραμματέα οι αλλαγές στα μέτρα για το εμπόριο και μάλιστα χωρίς να έχουν τοποθετηθεί οι λοιμωξιολόγοι.

Ο Π. Σταμπουλίδης υποστήριξε ότι: ««Η βούληση είναι να επανέλθουμε στο όπως ήμασταν πριν το τελευταίο lockdown. Αυτός είναι ο προγραμματισμός που υπάρχει μέχρι αυτή την ώρα. Τη Δευτέρα να επέλθουμε σε όσα ήταν σε λειτουργία μέσα στις γιορτές. Εχθές έγινε η συζήτηση για τα σχολεία. Καθημερινά συλλέγουμε δεδομένα, θα δούμε πώς κινείται η νόσος και αναλόγως θα πράξουμε».

Να σημειωθεί ότι την Δευτέρα το βράδυ ο Άδωνις Γεωργιάδης δήλωσε ότι θα αποφασιστεί την Πέμπτη τι θα γίνει με την αγορά και το click away, αφού οι επόμενες 48 ώρες είναι κρίσιμες για τους λοιμωξιολόγους.

Υπενθυμίζεται ότι τη Δευτέρα ξεκινά και η λειτουργία νηπιαγωγείων και δημοτικών σχολείων, που αναμένεται να προκαλέσει αύξηση στις μετακινήσεις των πολιτών.

Την ίδια ώρα, οι επιστήμονες κρούουν το καμπανάκι του κινδύνου, εκτιμώντας ότι στην Αττική θα υπάρξει διπλασιασμός των κρουσμάτων.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί