Απίστευτη επίθεση Antinews σε Μητσοτάκη: “Κυβέρνηση πανωλεθρίας, ανασχηματισμός προεκλογικής απόγνωσης”!

Με την αναφορά ότι ο χθεσινός ήταν ένας ανασχηματισμός προεκλογικής απόγνωσης και η κυβέρνηση που προέκυψε είναι “κυβέρνηση πανωλεθρίας”, το δεξιό antinews “υποδέχτηκε” τις κυβερνητικές αλλαγές!

Σημειώνει, ανάμεσα στα άλλα:

Κι επισήμως πλέον δια του ανασχηματισμού ο πρωθυπουργός προαναγγέλλει πρόωρες κάλπες μέσα στο ΄21.

Αναμενόμενη κίνηση καθώς είναι ηλίου φαεινότερο ότι αν τολμήσει να καλωσορίσει το ‘22 από αυτή τη Βουλή, η ΝΔ κινδυνεύει να έχει την τύχη του ΠΑΣΟΚ.

Έτσι, όταν υποχωρήσει ο κορονοϊός -εμβολιασμού θέλοντος- θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο το πρόωρο πάτημα του εκλογικού κουμπιού, σε μια απέλπιδα προσπάθεια να υφαρπάξει πάλι την ψήφο του λαού.

Επιχειρώντας κατά αυτόν τον τρόπο να αγοράσει νέο πολιτικό χρόνο με στόχο τη διάσωσή του.

Κρύβοντας κάτω από το χαλί της προεκλογικής εκστρατείας το χάος που έρχεται σε όλους τους τομείς”.

“Προφανώς ο κύριος Μητσοτάκης υποτιμάει εντελώς τη νοημοσύνη του λαού, νομίζοντας ότι δύναται να διαστρεβλώσει τη στυγνή πραγματικότητα με πολιτικούς τακτικισμούς”, προσθέτει. “Λες κι ο λαός δεν γνωρίζει ότι η συντριβή της αγοράς ένεκα της απώλειας ελέγχου διαχείρισης της κορονο-κρίσης φέρνει νέα μνημόνια και νέα οικονομική εξαθλίωση”.

Και συνεχίζει με προειδοποίηση:

Μακάρι κύριε Μητσοτάκη να μπορούσατε να δικαιολογήσετε τα αδικαιολόγητα με ένα πρόχειρο ανακάτεμα της τράπουλας, που επιβεβαιώνει τον εγκλωβισμό των κυβερνητικών αδιεξόδων και αποδεικνύει την απελπισία σας.

Θα το διαπιστώσετε όταν θα προβείτε στο απονενοημένο διάβημα των επερχόμενων πια εκλογών.

Όπου θα δείτε τη δεξιά να σας αποχαιρετά ενώ θα γελάει που τη θεωρήσατε τόσο ανόητη νομίζοντας πως θα τη μαζέψετε με τον Βορίδη, τη Βούλτεψη και τον Πλεύρη.

Το τραγικό είναι ότι μαζί με τη δεξιά θα χάσετε και το πολυπόθητο κέντρο που βαυκαλίζεστε ότι θα διατηρήσετε με τα ορφανά του αρχιερέα της διαπλοκής, κάτι άσχετους που παριστάνουν τους μεταρρυθμιστές ξεπουλώντας τη δημόσια περιουσία ενώ επαναφέρουν τον εργασιακό μεσαίωνα και κάποιους αποστειρωμένους καθηγητές που παρουσιάζονται ως δεινοί διαχειριστές κρίσεων οι οποίοι δεν μπορούν να φτιάξουν τη γραβάτα τους, να ισιώσουν το σακάκι τους και να αποστηθίσουν έστω κι ένα κόμμα”.

Διαβάστε όλο το άρθρο ΕΔΩ

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί