Νοσοκομειακοί Γιατροί: Τα κυβερνητικά ψέματα για τους εμβολιασμούς – Επιβεβαίωση της ακύρωσης στο Βενιζέλειο

Τα ψέματα του υπουργείου Υγείας για τους εμβολιασμούς των υγειονομικών, αποκάλυψε η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ Ματίνα Παγώνη, καλώντας, μάλιστα τον γενικό γραμματέα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας, Μάριο Θεμιστοκλέους, να ζητήσει συγγνώμη.

Η πρόεδρος των νοσοκομειακών γιατρών αποκάλυψε ότι και η ίδια επρόκειτο να εμβολιαστεί σήμερα το πρωί, όμως ο προγραμματισμένος εμβολιασμός 450 γιατρών και νοσηλευτών στο νοσοκομείο «Γεώργιος Γεννηματάς», αναβλήθηκε.

Όπως είπε το επίσημο έγγραφο της αναβολής του εμβολιασμού πήγε στη διοίκηση του νοσοκομείου την περασμένη Πέμπτη ενώ και όλοι οι γιατροί και νοσηλευτές ενημερώθηκαν με sms στο κινητό τους.

Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ αποκάλυψε επίσης ότι σε επικοινωνία που είχε με τον Μάριο Θεμιστοκλέους τον ρώτησε για ποιο λόγο αναβλήθηκαν οι εμβολιασμοί και εκείνος επέμεινε ότι δεν είχαν προγραμματιστεί προκαλώντας την έντονη αντίδρασή της.

Στην εκπομπή Κοινωνία Ώρα MEGA, μίλησε, επίσης, ο Παναγιώτης Παπανικολάου, γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας, ο οποίος αποκάλυψε ότι σήμερα αναβλήθηκαν οι εμβολιασμοί των υγειονομικών εκτός από το «Γεννηματάς», στο Τζάννειο, το Μεταξά και το Δρομοκαΐτειο.

Συνολικά οι εμβολιασμοί γιατρών και νοσηλευτών αναβλήθηκαν σε περίπου είκοσι νοσοκομεία της χώρας, όπως στο νοσοκομείο Ξάνθης, Σερρών, Βόλου, Χαλκίδας, Λαμίας, Μεσολογγίου, Καλαμάτας, Πύργου, Μυτιλήνης, Ρόδου, Κω, στο Βενιζέλειο Ηρακλείου και στο Καραμανδάνειο Πατρών.

Δείτε: Ακύρωση εμβολιασμών υγειονομικών και στο Βενιζέλειο!

ΟΕΝΓΕ: Αναβολή εμβολιασμού σε 15 νοσοκομεία και σε όλα τα ΚΥ της χώρας – Σε ποια αναβλήθηκε στην Κρήτη

Ιδού γιατί ήρθε το νέο Lockdown: Μετά τη μη ενίσχυση του ΕΣΥ, 4η από το τέλος η Ελλάδα παγκοσμίως σε εμβολιασμούς!

Έκθετη η κυβέρνηση: Νέες καταγγελίες νοσοκομειακών γιατρών για ακυρώσεις εμβολιασμών υγειονομικών

Ακυρώνεται η διαδικασία εμβολιασμών υγειονομικών και σε Κω και Ρόδο

Υπενθυμίζεται ότι με ανακοίνωσή του το βράδυ της Κυριακής ο αρμόδιος γενικός γραμματέας, Μάριος Θεμιστοκλέους, υποστήριξε ότι δεν έχουν αναβληθεί εμβολιασμοί υγειονομικών και ότι όλα γίνονται σύμφωνα με τον προγραμματισμό το επιχειρησιακό σχέδιο του υπουργείου Υγείας.

Ισχυρισμός που προκάλεσε οργή στους νοσοκομειακούς γιατρούς αφού, όπως, λένε θα περίμεναν από το αρμόδιο υπουργείο, τουλάχιστον, να αναγνωρίσει το λάθος του ώστε να μην επαναληφθεί και να μην προσπαθεί να διαψεύσει την πραγματικότητα αφού τόσο για τον προγραμματισμό των εμβολιασμών όσο και για την αναβολή τους υπάρχουν επίσημα έγγραφα.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί