“Έφυγε” από τον κορονοϊό 35χρονος υγειονομικός, πατέρας ενός παιδιού 8 μηνών

Έφυγε από τη ζωή 35χρονος με καταγωγή από το Χρώμιο Koζάνης, που είχε διαγνωσθεί με κορονοϊό και νοσηλευόταν, σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

Ο 35χρονος που ήταν υγειονομικός και εργαζόταν στην 4η ΥΠΕ έχασε την ζωή του χθες αφήνοντας πίσω ένα παιδάκι μόλις 8 μηνών.

Ήταν τεχνολόγος βιοιατρικης στην 4η ΥΠΕ και πατέρας ενός μικρού κοριτσιού, μόλις 8 μηνών.

Ο 35χρονος, δίχως να έχει κάποιο υποκείμενο νόσημα, εμφάνισε συμπτώματα πνευμονίας πριν από έναν μήνα. Τα δύο πρώτα τεστ κορωνοϊού στα οποία υποβλήθηκε βγήκαν αρνητικά. Ο άνδρας χρειάστηκε να νοσηλευτεί σε ιδιωτική κλινική, όπου μετά από δέκα ημέρες νοσηλείας, το τρίτο τεστ για κορωνοϊό βγήκε θετικό.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλη Γιαννάκο, ο 35χρονος στη συνέχεια μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ πλαστικής του Παπανικολάου και στη συνέχεια στην πνευμονολογική ΜΕΘ, όπου και κατέληξε εχθές το απόγευμα.

«Είναι ο 18ος υγειονομικός που χάνουμε από την πανδημία. Ακόμη 13 είναι διασωληνωμένοι. Εδώ και καιρό ζητάμε ο θάνατος των συναδέλφων μας να χαρακτηριστεί εργατικό ατύχημα προκειμένου να αποζημιωθούν οι οικογένειες αυτών των ανθρώπων που βρίσκονται σε απόγνωση. Ακόμα δεν έχει γίνει απολύτως τίποτα», τονίζει στο ο κ. Γιαννάκος.

Ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ καταλήγει λέγοντας ότι: «μιλούνε για ήρωες της πανδημίας, δίχως όμως να στηρίζουν τις οικογένειες αυτών των ανθρώπων που χάθηκαν».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί