Άλ. Μπουρλά: Δεν πρόκειται λόγω της θέσης μου να εμβολιαστώ σε βάρος άλλων ανθρώπων που πρέπει πρώτοι να προστατευθούν

Η δήλωσή του θα πρέπει να μοιραστεί στο Μαξίμου και όσα κομματικά στελέχη της ΝΔ έσπευσαν να πιάσουν στασίδι στα εμβολιαστικά κέντρα

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Pfizer, της πρώτης εταιρείας παγκοσμίως που πήρε άδεια χρήσης το εμβόλιό της για τον κορωνοϊό, δεν έχει ακόμα εμβολιαστεί.

Ο Έλληνας Άλμπερτ Μπουρλά, δεν έχει κάνει ακόμα το εμβόλιο, όχι γιατί ξέρει κάτι παραπάνω για την αποτελεσματικότητά του ή τις τυχόν παρενέργειες, αλλά γιατί δεν θεωρεί ότι πρέπει λόγω του γεγονότος ότι είναι ο ισχυρός άνδρας της Pfizer, να εκμεταλλευτεί αυτή τη θέση σε βάρος άλλων πολιτών που το έχουν ανάγκη.

Όπως δήλωσε σε συνέντευξή του στο CNBC στις 14 Δεκεμβρίου, ούτε ο ίδιος, ούτε τα άλλα στελέχη του κολοσσού της βιοτεχνολογίας, πρόκειται λόγω της θέσης του να «σπάσουν την εμβολιαστική αλυσίδα» και να εμβολιαστούν σε βάρος άλλων ανθρώπων που πρέπει πρώτοι να προστατευθούν από τον κορωνοϊό, λόγω της εργασίας τους, της ηλικίας τους ή των ιατρικών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν.

«Είμαι 59 χρονών, η υγεία μου είναι καλή», είχε πει στη συνέντευξη προσθέτοντας ότι δεν θα ήταν σωστό να εμβολιαστεί εκείνος πριν από άλλους ανθρώπους που το έχουν ανάγκη.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί