Πραγματοποιήθηκαν τα rapid tests στο Παγκρήτιο

Τους ελέγχους  ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου Covid-19 (rapid test) μέσα από αυτοκίνητο (drive through), που έγιναν σήμερα Τετάρτη 30/12/2020 από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ στο Ηράκλειο, συμμετείχε η Περιφέρεια Κρήτης.

Μαλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι από τα 1.000 δείγματα, δεν βρέθηκε θετικό ούτε ένα.

Στο χώρο των δειγματοληψιών στη Δυτική Είσοδο του Παγκρητίου Σταδίου παραβρέθηκαν σήμερα το πρωί ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Παύλος Μπαριτάκης, ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Νίκος Συριγωνάκης και ο Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Πολιτικής Λάμπρος Βαμβακάς. Από την Δημόσια Υγεία Παραβρέθηκαν ο Διευθυντής Δημόσιας Υγείας Κρήτης Μανόλης Λουμπούνης και ο Επόπτης Δημόσιας Υγείας Αντώνης Παπαδάκης. 

«Πιστεύω πως υπάρχει μια καλή εικόνα το τελευταίο καιρό στο Ηράκλειο και εκτιμούμε πως θα επιβεβαιωθεί και σήμερα από τα αποτελέσματα που θα προκύψουν», δήλωσε ο κ. Βαμβακάς ευχαριστώντας τους συντελεστές της διοργάνωσης.

Οι έλεγχοι συνδιοργανώθηκαν από τον ΕΟΔΥ, την 7η Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης, την Περιφέρεια Κρήτης/Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου, τον Δήμο Ηρακλείου και με τη συμβολή του τμήματος Τροχαίας Ηρακλείου.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί