Ενημερωτική εκδήλωση για τον εμβολιασμό στο ΠΑΓΝΗ

Διοργανώθηκε από το Σωματείο Εργαζομένων, σε συνεργασία με την Επιτροπή Λοιμώξεων

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες, 29/12, η διαδικτυακή ενημερωτική εκδήλωση για τον εμβολιασμό ενάντια του SARS-COV-2 που διοργάνωσε το Σωματείο Εργαζομένων ΠαΓΝΗ σε συνεργασία με την Επιτροπή Λοιμώξεων του νοσοκομείου, προκειμένου να ενημερωθούν οι εργαζόμενοι για τα οφέλη, την αποτελεσματικότητα και την ασφάλεια του εμβολιασμού. 

Η ενημέρωση έγινε από την Επιτροπή Λοιμώξεων, και συγκεκριμένα από τον αναπληρωτή καθηγητή παθολογίας, κο Δ. Κοφτερίδη, τον καθηγητή μικροβιακής παθογένεσης, κο Γ. Χαμηλό και τον εξειδικευόμενο λοιμωξιολόγο, κο Π. Ιωάννου. Απαντήθηκαν πολλά από τα ερωτήματα που θέσανε οι υγειονομικοί εργαζόμενοι. 

Το ΔΣ του Σωματείου Εργαζομένων ΠΑΓΝΗ ενθαρρύνει τον εμβολιασμό, αναγνωρίζοντας την αναγκαιότητά του. 

“Δεσμευόμαστε, μαζί με τις ενημερωτικές δράσεις του Σωματείου μας, να συνεχίσουμε τις αγωνιστικές παρεμβάσεις μας για την ουσιαστική ενίσχυση του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου καθώς και την λήψη των αναγκαίων μέτρων για την προστασίας της υγείας, με προτεραιότητα στους μεγάλους εργασιακούς χώρους και τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς”, αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Σωματείο Εργαζομένων ΠΑΓΝΗ.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί