Κλιμάκιο του ΚΚΕ σε κεντρικούς δρόμους του Ηρακλείου

Το απόγευμα της Δευτέρας 28 Δεκέμβρη κλιμάκια μελών και στελεχών της ΤΕ Ηρακλείου του ΚΚΕ πραγματοποίησαν εξόρμηση σε κεντρικούς δρόμους των Νότιων και Δυτικών συνοικιών της πόλης.

Η ανακοίνωση του ΚΚΕ Ηρακλείου:

Στις συζητήσεις τους με τον κόσμο, με εργαζόμενους σε μεγάλες εμπορικές επιχειρήσεις επισήμαναν την ανάγκη να δείξει ο λαός την δύναμη του, υπενθυμίζοντας ότι και τα καλυμμένα στόματα έχουν φωνή. Να διεκδικήσουμε εδώ και τώρα μέτρα προστασίας για την υγεία μας, να μην επιτρέψουμε στην κυβέρνηση τις επιπτώσεις από τη διαχείριση της πανδημίας, προς όφελος των μεγάλων ομίλων, να τις φορτώσουν με νέα βάρη, στις πλάτες μας. 

Το KKE τόνισαν αναδεικνύει την ανάγκη να οργανωθεί η αλληλεγγύη ώστε να μην μείνει κανένας μόνος του το επόμενο διάστημα μπροστά στην επίθεση που έχουν εξαπολύσει η κυβέρνηση και η εργοδοσία με αφορμή την πανδημία.

Τα μέλη και στελέχη του ΚΚΕ μοιράστηκαν με τον κόσμο την πεποίθηση τους, πως μέσα από τους αγώνες και τις διεκδικήσεις του λαού μας το 2021 μπορεί να είναι ένα ελπιδοφόρο έτος, γεμάτο λαϊκές κατακτήσεις. 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί