Αστυνομικός στην Κρήτη ποζάρει περήφανα με πανό που κατασχέθηκε σε πορεία

«Τα λάφυρα της ημέρας»

Ανάρτηση στο διαδίκτυο με φωτογραφία στην οποία ποζάρει με πανό το οποίο κατασχέθηκε σε συγκέντρωση για την επέτειο της δολοφονίας του Γρηγορόπουλου στα Χανιά, έκανε ένας αστυνομικός στα Χανιά.

Σύμφωνα με τον «Αγώνα της Κρήτης», η εν λόγω φωτογραφία αναρτήθηκε στις 6 Δεκεμβρίου, την ίδια μέρα των κινητοποιήσεων, στις οποίες μάλιστα η αστυνομία προχώρησε σε άγρια καταστολή των διαδηλώσεων.

Δείτε: Επίθεση των ΜΑΤ σε συγκέντρωση στην Κρήτη- Έγιναν προσαγωγές (βίντεο- φωτο)

Ο ίδιος ο αστυνομικός στην ανάρτησή του κάνει λόγο για «λάφυρα» και μάλιστα πρόσθεσε και ανάλογη λεζάντα στην φωτογραφία γράφοντας χαρακτηριστικά: «Μετά από μάχη με τα “κακά” παιδιά, το πανό τους έγινε δικό μας…».

Φωτογραφία από την ανάρτηση του αστυνομικού:

Σημειώνεται ότι η συμπεριφορά της αστυνομίας εκείνη την ημέρα προκάλεσε μεγάλες αντιδράσεις από κόμματα, φορείς και οργανώσεις ενώ πριν λίγες ημέρες αποδείχτηκε ότι η απόφαση για απαγόρευση των διαδηλώσεων δεν είχε την έγκριση της Επιτροπής Λοιμοξιολόγων αλλά αποτέλεσε πολιτική απόφαση της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας.

Σχολιάζοντας μάλιστα τη φωτογραφία που ανάρτησε προσθέτει στην αρχική χαρά του για τα “λάφυρα” ότι:

“Μετά από μάχη με τα “κακά” παιδιά, το πανό τους έγινε δικό μας…”

Τι έγραφε το πανό που αποτέλεσε το “λάφυρο” της ημέρας που πήρε η αστυνομία από τα “κακα παιδια”;

“Οργάνωση – πάλη για το δικαιωμα στη δουλειά – περίθαλψη – Με αγώνες τιμάμε τους νεκρούς μας”

Άραγε, η αστυνομία επικροτεί εντός του σώματος της να υπάρχουν συμπεριφορές που παραπέμπουν σε χούλιγκαν; Βρίσκεται η αστυνομία σε πόλεμο με κάποιον εσωτερικό εχθρό από τον οποίο αποσπά “λάφυρα” όταν τον νικά;

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί