Ο Β. Κεγκέρογλου “ξέχασε” ότι στη φυλακή είναι υπουργοί του δικού του κόμματος…

Ιδιαίτερα αιχμηρά είναι δύο σχόλια που δημοσιεύτηκαν στον ιστότοπο newpost.gr του γνωστού δημοσιογράφου Τάκη Χατζή. Το ένα μάλιστα με τίτλο “Για να μην γίνω συλλέκτης πεταλούδων αποφάσισα να κάνω το εμβόλιο” υπογράφεται από τον “Τ. Δ. Χ” και καλεί τον υπουργό Υγείας και το Βασίλη Κικίλια “να βγουν από την θαλπωρή των γραφείων τους και να οργώσουν της χώρα όλα τα στελέχη του υπουργείου” για να ενημερώσουν τον κόσμο για το εμβόλιο κατά του κορονοϊού. “Ας κουραστούν και λίγο. Θα τους κάνει και καλό στην υγεία τους. Θα ξεπιαστούν και θα ξεμουδιάσουν. Όλο μέσα, μέσα θα πάθουν και τίποτα. Εγώ ήρεμα το λέω… Προς ώρας…” καταλήγει χαρακτηριστικά το άρθρο. Πιο αναλυτικά:

“Επειδή δεν θέλω να γίνω συλλέκτης πεταλούδων κατ’ εντολή του Αγίου Πέτρου αποφάσισα να κάνω το εμβόλιο.

Τώρα ενδεχομένως κάποιοι από εσάς θα μου πείτε ότι δεν θέλετε να εμβολιαστείτε για τον άλφα ή βήτα λόγο. Το καταλαβαίνω και δεν θα ήθελα να προσπαθήσω να σας πείσω περί του αντιθέτου. Αυτό δεν είναι δική μου δουλειά. Είναι δουλειά του κράτους.

Η Κυβέρνηση αλλά και ο πολιτικός κόσμος(πλην ορισμένων εξαιρέσεων) έχουν αυτό τον ρόλο. Δεν ξέρω τι έχει στο μυαλό του ο Κικίλιας αλλά αυτό που πρέπει να κάνει το Υπουργείο είναι να ενημερώσει τους πολίτες. Και δεν εννοώ να προχωρήσει σε καταχωρήσεις στα ΜΜΕ. Εννοώ να βγουν από την θαλπωρή των γραφείων τους και να οργώσουν της χώρα όλα τα στελέχη του υπουργείου.

Από τον Έβρο μέχρι την τελευταία γωνία της Πελοποννήσου και από το Καστελόριζο μέχρι την Κέρκυρα. Ας κουραστούν και λίγο. Θα τους κάνει και καλό στην υγεία τους. Θα ξεπιαστούν και θα ξεμουδιάσουν. Όλο μέσα, μέσα θα πάθουν και τίποτα. Εγώ ήρεμα το λέω… Προς ώρας…

Τ. Δ. Χ”

Το δεύτερο, ανυπόγραφο αυτό, απευθύνεται στον βουλευτή του ΚΙΝΑΛ Β.Κεγκέρογλου έχει τίτλο “Κάτι ξεχάσατε Βασίλη” και υπενθυμίζει κάτι που, πολύ βολικά, φαίνεται να παραλείπει από τη δημόσια κριτική του τόσο ο βουλευτής όσο και το κόμμα του, ότι δηλαδή “μέχρι αυτή την ώρα στην φυλακή ενεχόμενοι για σκάνδαλα είναι μέλη και Υπουργοί του δικού του κόμματος“.

Αναλυτικά το άρθρο:

“Διάβασα το άρθρο του Βασίλη Κεγκέρογλου στα «ΝΕΑ» με τίτλο: Άλλο ένα «ηθικό πλεονέκτημα». Το θέμα το οποίο έχει επιλέξει ο βουλευτής αφορά την υπόθεση Folli Follie.

Και ο συμπαθής κύριος Βασίλης ασκεί σκληρή κριτική τόσο στον ΣΥΡΙΖΑ όσο και στη Νέα Δημοκρατία. Ωραίος. Μόνο που ξέχασε να ρίξει και κάνα δυο πενιές αυτοκριτικής. Γιατί μέχρι αυτή την ώρα στην φυλακή ενεχόμενοι για σκάνδαλα είναι μέλη και Υπουργοί του δικού του κόμματος.

Έχω καταλάβει καλά;”

thefaq.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί