Ν. Παππάς: 9.000 εμβόλια να μην αποτελέσουν δικαιολογία για κυβερνητική απραξία στην ενίσχυση της Υγείας και της οικονομίας

Ψέματα και αναιτιολόγητους πανηγυρισμούς, τόσο στο θέμα της διαχείρισης της πανδημίας όσο και των συνεπειών της στην οικονομία, καταλόγισε στην κυβέρνηση ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία, Νίκος Παππάς, μιλώντας στην τηλεόραση του Mega.

«Τα κυβερνητικά στελέχη πρέπει να κάνουν το εμβόλιο της αλήθειας. Ξεκίνησαν λέγοντας ότι θα έχουμε δύο εκατομμύρια εμβολιασμούς ανά μήνα και καταλήξαμε να λαμβάνουμε εννιά χιλιάδες εμβόλια, δηλαδή μόνο δύο κούτες. Δυστυχώς, ο εμβολιασμός του πληθυσμού θα διαρκέσει πολύ, ίσως ως τον Σεπτέμβριο», ανέφερε ο τομεάρχης Υποδομών & Μεταφορών της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και προσέθεσε: «Αυτή η μικρή παρτίδα εμβολίων δεν πρέπει να αποτελέσει χρυσή ευκαιρία για κυβερνητική απραξία στο κρίσιμο μέτωπο της οικονομίας και την ενίσχυση του δημόσιου συστήματος Υγείας».

Ο Νίκος Παππάς επισήμανε ακόμα ότι «δεν είναι ώρα για πανηγυρισμούς» λέγοντας: «Στην οικονομία μάς λένε ότι το click away έφερε τζίρο 35% του περσινού, όμως μόνο το 15% των καταστημάτων ήταν σε θέση να το εφαρμόσει- και αυτό σημαίνει ότι ο συνολικός τζίρος της αγοράς δεν υπερέβη το 5% του περσινού. Στην Υγεία αντί για ενίσχυση, επιλέγουν τις μεταθέσεις γιατρών και την προπαγανδιστική κάλυψη όσων συμβαίνουν στα νοσοκομεία».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί