Έκανε 10 χρόνια για να πάρει πτυχίο, αλλά ζητά διαγραφές φοιτητών!

Αυτό επισήμανε ο συγγραφέας Νίκος Σαραντάκος στο Twitter, τον οποίο μάλιστα ο Υπουργός μπλόκαρε, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να ανταπαντήσει

Υπέρμαχος τις διαγραφής των φοιτητών που δεν ολοκληρώνουν τις σπουδές τους εντός συγκεκριμένου διαστήματος αποτελεί ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Βέβαια, αν ο νυν υπουργός Ανάπτυξης ήταν φοιτητής επί ΝΔ, και εφόσον τελικά υλοποιηθούν τα σχέδια της Νίκης Κεραμέως, τότε θα είχε διαγραφεί με συνοπτικές διαδικασίες.

Αυτό παρατήρησε ο συγγραφέας Νίκος Σαραντάκος με μήνυμά του στο Twitter. «Θα θεσπίσει διαγραφή των φοιτητών που καθυστερούν να πάρουν πτυχίο η κυβέρνηση που έχει κορυφαίο υπουργό τον Άδωνη, ο οποίος έκανε 10 χρόνια για να τελειώσει μια ρημαδοφιλοσοφική!» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος όπως φαίνεται έχει αρκετό ελεύθερο χρόνο, καθώς είναι υπουργός άνευ χαρτοφυλακίου, αποφάσισε να απαντήσει, χρησιμοποιώντας τον εαυτό του ως αντιπαράδειγμα.

«Είναι παρά πολύ απλό, έκανα 10 χρόνια πράγματι διότι αυτό επιτρεπόταν. Εάν υπήρχε όριο θα το είχα τηρήσει. Είμαι εξαιρετικά υπέρ της θεσπίσεως του και η περίπτωση μου είναι ένα καλό παράδειγμα υπέρ» ανέφερε.

Στα αξιοσημείωτα, ότι έχει μπλοκάρει τον Νίκο Σαραντάκο, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να ανταπαντήσει.

Σχετικά Άρθρα

2 Thoughts to “Έκανε 10 χρόνια για να πάρει πτυχίο, αλλά ζητά διαγραφές φοιτητών!”

  1. αιώνιοι φοιτητές

    Γιατί τόση εμμονή με τους “αιώνιους φοιτητές”; Δηλαδή αν ένας φοιτητής είχε σοβαρό πρόβλημα υγείας, ή σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα ή οικονομικό πρόβλημα και παράλληλα έπρεπε να δουλεύει, είναι κακό που παρά τις αντίξοες συνθήκες πάλεψε επί χρόνια για να πάρει τελικά το πτυχίο; Το πρόβλημα είναι αλλού. Πρώτον ότι υπάρχουν σχολές διαφόρων ταχυτήτων και μετά όλοι λένε ότι είναι επιστήμονες. Δεύτερον, έρχονται πτυχία αμφιβόλου ποιότητος από εξωτερικό ή από ιδιωτικά κολέγια που δεν είναι ούτε επιπέδου ΙΕΚ. Τρίτον, ακόμα και με πτυχίο “πρωτοκλασάτης” σχολής βλέπεις ότι δεν μπορείς να βρεις μια καλή δουλειά γιατί υπάρχει αναξιοκρατία και δουλειές των 200 ευρώ. Και το χειρότερο, σαν πανάκεια για όλα αυτά τα προβλήματα παρουσιάζεται η ιδιωτικοποίηση της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, με δίδακτρα παντού.

  2. CitizenMitsos

    Που να δείτε και τον Γρηγόρη Ψαριανό, που στα 42 χρόνια που χρειάστηκε να πάρει πτυχίο η Ανωτάτη Βιομηχανική, στην οποία άρχισε άλλαξε όνομα και έγινε Πανεπιστήμιο Πειραιώς.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί