Ηράκλειο: Λουκέτο σε επιχείρηση λόγω… click away – Ακόμα 100 πρόστιμα σε πολίτες στην Κρήτη

Λουκέτο έβαλε χθες η αστυνομία σε επιχείρησης υπόδησης στο Ηράκλειο, καθώς έκρινε ότι δεν τηρούσε τους όρους του click away. Επιβλήθηκε κλείσιμο 15 ημερών και πρόστιμο 1.000 ευρω.

Στην Κρήτη επίσης επιβλήθηκαν χθες 101 πρόστιμα, 36 για μη χρήση μάσκας, 64 για “άσκοπες μετακινήσεις” και η περίπτωση με το κατάστημα στο Ηράκλειο.

Στο Ηράκλειο, 3 πρόστιμα για μη χρήση μάσκας και 47 για μετακίνηση.

Στα Χανιά, 17 πρόστιμα για μη χρήση μάσκας και 8 για άσκοπη μετακίνηση.
Στο Ρέθυμνο, 4 πρόστιμα για μη χρήση μάσκας και 6 για άσκοπη μετακίνηση.
Στο Λασίθι, 12 πρόστιμα για μάσκα και 3 για μετακίνηση.

Σχετικά Άρθρα

One Thought to “Ηράκλειο: Λουκέτο σε επιχείρηση λόγω… click away – Ακόμα 100 πρόστιμα σε πολίτες στην Κρήτη”

  1. Αστυνόμε εσύ πόσα παραπάνω παίρνεις από 300 ευρώ το μήνα;

    Δεν είναι ζωή αυτή, είχα να κατέβω στο κέντρο ένα μήνα, πήγα σήμερα για να επισκεφτώ το κομμωτήριο και να αγοράσω μερικά δώρα και ένιωθα σαν παράνομη μέσα στην ίδια μου τη χώρα… Με το φόβο του αστυνόμου, σαν τη Σταχτοπούτα που φοβόταν μην χτυπήσει 12 έτσι φοβόμουν μην περάσει το δίωρο, μην πάει εννιά το βράδυ… Σε ένα μαγαζί είδα να βγάζουν από την πόρτα και να δείχνουν στον πελάτη ένα μάλλινο κασκέτο, ψαροκόκαλό, σουρρεαλιστικές εικόνες. Σε ένα μαγαζί με είδη σπιτιού πήρανε ολόκληρο σερβίτσιο με… clickaway επί τόπου. Η εξυπηρέτηση αργή παντού,, η διάθεση κακή και αλίμονο, μην τολμήσεις να παραγγείλεις με clickaway, αν έχεις ένα δύσκολο όνομα. Αναρωτιέμαι πώς δέχεται η αστυνομία να παίζει αυτό το ρόλο και μάλιστα με χαρά; Να φοβόμαστε τη σύλληψη για μισό κιλό κουραμπιέδες, σαν το Γιάννη Αγιάνη… Είχα πάρει και ένα καφέ στο χέρι, αλλά φοβήθηκα να βγάλω τη μάσκα και τελικά ο μισός χύθηκε στο ταξί της επιστροφής, ήπιο τον άλλο μισό κρύο…. Όσο για τα ταξί κόστισαν ένα μεροκάματα, αλλά και το λεωφορεί το θεωρώ κίνδυνο θάνατο και δεν μπαίνω ποτέ.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί