Το… αυτοκρατορικό ζεύγος υπεράνω των νόμων!- Η Μαρέβα ξανάσπασε την καραντίνα και πήγε με φίλες της στα Χανιά!

Σκληρή καραντίνα, με πρόστιμα, για τους Έλληνες ενώ αυτοί κάνουν διακοπές!

Πιθανώς νομίζουν ότι αυτοί είναι κάτι πάνω από τους υπόλοιπους Έλληνες. Άλλοτε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, που σπάει την καραντίνα, παραβιάζοντας κάθε νόμο, κι άλλοτε η σύζυγός του, που ταξιδεύει, εν μέσω καραντίνας σε όλη την Ελλάδα!

Δείτε: Η αστυνομία μοιράζει πρόστιμα για.. «άσκοπες» μετακινήσεις και η Μαρέβα πήγε…Καλαμάτα!

Ο ηγεμών πάνω από την κοινωνία και τους νόμους…

Η Δημοκρατία στο απόσπασμα: Κρήτη: Ακόμα και σε σπίτια εισβάλλει η ΕΛΑΣ για να μετρήσει αριθμό συγκεντρωμένων!

Μετά το ταξίδι της στην Καλαμάτα, αυτή τη φορά η… αυτοκρατορική σύζυγος πήγε βόλτα στα Χανιά με φίλες της!

Σε ανάρτησή του στο twitter ο Κώστας Βαξεβάνης αποκάλυψε λεπτομέρειες:

“Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες η Μαρεβα Γκραμπόφσκι, πήγε νέα βόλτα στα Χανιά, απ όπου αναχώρησε χθες στις 19:26 με την πτήση ΟΑ 337. Μπήκε από τη δυτική πύλη του αεροδρομίου και την συνόδευσαν μαζί με δύο φίλες της, κατευθείαν στην πίστα. Εσείς τι νέα από την καραντίνα;”

Δείτε επίσης: Ανέμελος Μητσοτάκης: Είχαμε 98 νεκρούς κι εκείνος έκανε… ποδηλατάδα!

Τη μέρα με τους 121 νεκρούς, ο ανέμελος πρωθυπουργός διαφημίζει πως αγοράζει τσουρέκια (φωτο- βίντεο)

Ο κόσμος γύρω δεν τους αφορά: Μετά τον “ανέμελο” Κυριάκο, η Μαρέβα κάνει motocross ενώ έχουν ανακοινωθεί 100 νεκροί (Βίντεο)

Εγκαλούσε Πολάκη και Τσίπρα, αλλά για τον Μητσοτάκη και την Μαρέβα… «τσιμουδιά»

Σχετικά Άρθρα

One Thought to “Το… αυτοκρατορικό ζεύγος υπεράνω των νόμων!- Η Μαρέβα ξανάσπασε την καραντίνα και πήγε με φίλες της στα Χανιά!”

  1. Δήμος Σθένης

    Αυτή είναι η “υπέρκομψη, πανέμορφη, ωραιότατη, σικάτη, πανέξυπνη, αεράτη, νεραϊδοπλούμιστη κ.τ.λ. κ. Μαρέβα που μας έχουν φάει τ’ αυτιά οι τσανακογλείφτες του Μητσοτακέικου; Ομολογώ πως δεν είχα ξαναπροσέξει την “εικόνα” της! Έχουμε χάσει κάθε αντίληψη του “ωραίου και όμορφου”; Από που κι ως που μια κυρία στα όρια του ανεκτού και ευειδούς (= βλέπεται, ούτε πανέμορφη, ούτε πανάσχημη, ούτε ωραία ούτε α-ειδής κ.τ.λ.) καταβάλλεται προσπάθεια να εξωραϊστεί και να αποστραβώσει όσους την βλέπουν, ανατρέποντας θεωρητικά την πραγματική ειδή (= μορφή) της (εξάλλου αυτό είναι και αρκετά υποκειμενικό); Τι είδους “νεοφιλελεύθερη (μ…)κολακεία” είναι αυτή; Σε τι αποσκοπεί; Στον αποσυντονισμό και αποσύνδεση αυτού που βλέπουμε μ’ αυτό που γνωρίζουμε και ν’ ανασκευάσουμε απόψεις και γνώσεις σύμφωνα με τους …διαφημιστές της, ή στην “εμπέδωση” από μεριάς του λαού στην παροιμία, “άλλα σου δείχνουν Μανωλιό, κι άλλα σου μπήχνουν στο κωλιό”, ωραιοποιώντας το ως φυσική πολιτική εξέλίξη και πολιτικό εκσυγχρονισμό ευρωενωσιακής πρακτικής; Έτσι δημιουργείται το φαινόμενο της “Καβαλοκαλαμίας”! Ή μήπως για να μας αποδείξουν το “άριστον” της επιλογής του Κούλη;
    Μα για …Κούλη μιλάμε!!!
    Μπορεί κανείς ν’ ανασχηματίσει τoν “periculum” (με τη λατινική έννοια της λέξης) του;

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί