Πολάκης για νέα ανάθεση Νικολάου: «Είναι όλοι μέσα στο παιχνίδι της μίζας και τα μοιράζονται!»

«Είναι προφανές πλέον πως για να μην σταματάει κανείς από την κυβέρνηση Μητσοτάκη την κυρία Νικολάου, τη γενική γραμματέα «αντιεγκληματικής» πολιτικής, στο όργιο υπερτιμολογημένων απευθείας αναθέσεων που κάνει στο όνομα του κορονοϊού, είναι όλοι μέσα στο παιχνίδι της μίζας και τα μοιράζονται!», τονίζει σε ανάρτησή του ο Π. Πολάκης

Για να γίνει πιο συγκεκριμένος ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ κάνει λόγο για ανάθεση ύψους 145.000 ευρώ στην εταιρεία της συζύγου του Γ. Πατά, ο οποίος είχε δώσει τα rapid test με 15 ευρώ ενώ έπρεπε να τα πάρει 6-7 ευρώ, όπως εξηγεί ο Π. Πολάκης.

Ακολουθεί η ανάρτηση:

«ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣ ΠΛΕΟΝ ,πως για να μην σταματάει κανείς από την κυβέρνηση Μητσοτακη την ΚΥΡΙΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ τη γεν Γραμ «ΑΝΤΙΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ» πολιτικής ,στο ΟΡΓΙΟ υπερτιμολογημενων απευθειας αναθέσεων που κάνει στο όνομα του κορωναϊού ,ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΜΙΖΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΟΙΡΑΖΟΝΤΑΙ!!!

Δείτε τι έκανε χτες:

Έκανε ανάθεση 145.000 στην εταιρεία της συζύγου του Γ. Πατά (που είχε δώσει θυμίζω τα rapid test με 15 ευρώ ενώ έπρεπε να τα πάρει 6-7)

Έχουν ίδιο διακριτικό τίτλο (simple use beauty), ίδιο site (προϊόντα αποτρίχωσης κλπ) και ίδια διεύθυνση.(φωτο1-2-3-4)

Από τα είδη που αγόρασε:

1) Μάσκες FFP2 δεν φαίνεται να διαθέτει στο site. Τις παίρνει 1,68€ (με ΦΠΑ). Στο skroutz και το best price βρίσκω πολύ φθηνότερες….(ενδεικτικά φωτό 5-6)

2) Ούτε προσωπίδες προστασίας έχει στο site. Εννοείται επίσης ότι στο skroutz είναι φθηνότερες! Η Νικολαου τις παίρνει 1,96€ με ΦΠΑ. (Επισήμανση: η προσφορά της εταιρείας είναι σημερινή. Δηλ. έλαβε μία προσφορά και αμέσως προχώρησε στην ανάθεση.. ..)ενδεικτικά φωτό 7-8 προσωπίδες με ΦΤΗΝΟΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ στη λιανική!!!

3) Ούτε γυαλιά προστασίας φαίνεται να διαθέτει στο site. Aυτή τα παίρνει με 1,69€ (με τον ΦΠΑ). Skroutz φθηνότερα βεβαίως-βεβαίως..(φωτό 9-10-11)

Ετσι εξηγείται γιατί η κυβέρνηση αρνείται να ελεγχούν κατά προτεραιότητα οι αναθέσεις της Γενικής Γραμματείας Αντεγκληματικής Πολιτικής, δηλ. της κας. Νικολάου,ΟΠΩΣ ΖΗΤΗΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΘΕΣΜΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ ΚΑΙΟΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ!!

Κάθε μέρα κάνει μια τουλάχιστον ανάθεση 150χιλ! Και από ό,τι βλέπω πολλές φορές για τα ίδια είδη (όπως μάσκες)……

Πλέον η κυρία Νικολαου χτυπάει την πρώτη θέση από τον Μηταράκη στην υπερτιμολόγηση και ΔΙΑΣΠΑΘΙΣΗ δημοσίου χρηματος!!

ΥΠΑΡΧΕΙ Ε Ν Α Σ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΜΕ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ;;;;;;;;;;»

ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣ ΠΛΕΟΝ ,πως για να μην σταματάει κανείς από την κυβέρνηση Μητσοτακη την ΚΥΡΙΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ τη γεν Γραμ …

Posted by Παυλος Πολακης on Saturday, 19 December 2020

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί