Αντώναρος για Δ. Αττική: Παραδειγματίζουν την υπόλοιπη χώρα με επίδειξη αχρείαστης δύναμης στις φτωχές περιοχές;

«H κυβέρνηση εξακολουθεί πεισματικά να αρνείται να εξηγήσει στους Ελληνες πολίτες βάση ποίων στοιχείων επέβαλε χθες το αυστηρό lockdown στη Δυτική Αττική, ίσως την πιο υποβαθμισμένη περιοχή της Αττικής», τονίζει σε ανάρτησή του στο facebook ο Ευάγγελος Αντώναρος, ο οποίος αναρωτιέται μάλιστα «Τι κρύβεται πίσω από αυτή τη μυστικοπάθεια;»

Ο Ευάγγελος Αντώναρος προσθέτει άλλο ένα πολύ εύστοχο ερώτημα: «Μήπως η αποτυχημένη κυβέρνηση του ανέμελου Κυριάκου Μητσοτάκη θελει να παραδειγματίσει την υπόλοιπη Ελλάδα και να κάνει επίδειξη αχρείαστης δύναμης αποφασιζοντας δρακόντεια μέτρα για τις φτωχές περιοχές;»

Δείτε ολόκληρη την ανάρτηση του κ. Αντώναρου:

Γιατι; Τι κρύβεται πίσω από αυτή τη μυστικοπάθεια; Τη στιγμή μάλιστα που και πολλοί ειδικοί λένε ότι δεν είχαν ενημέρωση. Τα κρύβουν κι από τους επιστήμονες; Και τι σημαίνει η –επιβοηθητική έστω — ασυνήθιστη όμως εμπλοκή των Ενόπλων Δυνάμεων. Ειδικά στη χώρα μας πρέπει να είμαστε ιδιαιτερα ευαισθητοι στην ανάληψη καθηκόντων που δεν είναι στο πλαίσιο της αποστολής τους από τις Ένοπλες Δυνάμεις.

Δεν είμαι οπαδός των θεωριών συνωμοσίας. Αλλά αυτή η περίεργη και — για την ώρα — ατεκμηρίωτη κλιμάκωση των περιοριστικών μέτρων σε περιοχές όπου υπαρχουν πολλά εργοστασια — με συχνά αν μη τι άλλο μικρή προσοχή στην προστασία του περιβάλλοντος — και ζουν κι εργάζονται, συνήθως σε άθλιες συνθήκες, δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι, με βάζει σε σκέψεις.

Μήπως η αποτυχημένη κυβέρνηση του ανέμελου Κυριάκου Μητσοτάκη θελει να παραδειγματίσει την υπόλοιπη Ελλάδα και να κάνει επίδειξη αχρείαστης δύναμης αποφασιζοντας δρακόντεια μέτρα για τις φτωχές περιοχές; Μήπως θα ήταν προτιμότερο οι αυτάρεσκοι κυβερνήτες να φροντίσουν να εφαρμοσθούν τα ήδη ισχύοντα μέτρα σε ολόκληρη τη χώρα αντί να επινοούν συνέχεια καινούργια που δεν έχουν ούτε τη βούληση ούτε την ισχύ να τα εφαρμόσουυν; ; Μήπως θα έπρεπε να ειχαν επεξεργασθεί ένα πιο αποτελεσματικό σχέδιο — και για την υγεία, και για την οικονομία και για την κοινωνια;

Δεν είναι δυνατόν να τιμωρείς τους φτωχούς ενώ στις πιο εύπορες περιοχές, ας πούμε στο κέντρο της Αθήνας η στα βόρεια προάστεια, γινεται το έλα να δεις. Ενώ στις κεντρικές αρτηριες της Αθήνας έχουν ξεχυθεί όλοι με τα αυτοκίνητα τους . Αναρωτιέμαι που πάνε όλοι αυτοί; Ποιος τους έδωσε την άδεια να κυκλοφορούν;

Γι όλα αυτά πρέπει να δοθούν απαντήσεις. Πειστικές και ουσιαστικές. Γιατί διαφορετικά οι απειλές τύπου Χρυσοχοΐδη δεν πρόκειται να οδηγήσουν πουθενά…Κι η χώρα θα βυθίζεται όλο και βαθλύτερα στην παν δημία και το πένθος.

H κυβέρνηση εξακολουθεί πεισματικά να αρνείται να εξηγήσει στοιυς Ελληνες πολίτες βασει ποίων στοιχείων επέβαλε χθες το…

Posted by Evangelos Antonaros on Friday, 18 December 2020

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί