Σ. Βαρδάκης: «Καμία απάντηση από τον κ. Χαρδαλιά για το ζήτημα της μετακίνησης μελών οικογενείας με σκοπό τις εργασίες στον πρωτογενή τομέα»

Καμία ουσιαστική απάντηση και λύση δεν δίνει ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων κ. Χαρδαλιάς σε ερώτηση 48 βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, με πρωτοβουλία του Σωκράτη Βαρδάκη με θέμα «Μετακίνηση μελών οικογενείας με ιδιωτικό μέσο μεταφοράς για εργασίες στον πρωτογενή τομέα».

Ο Υφυπουργός στην απάντησή του παραθέτει όλα τα τελευταία ΦΕΚ με τα οποία ρυθμίζονται διάφορα ζητήματα με τα μέτρα λόγω πανδημίας, χωρίς ωστόσο να υπάρχει σε αυτά ούτε μισή γραμμή που να ρυθμίζει το θέμα της μετακίνησης των μελών οικογένειας για αγροτικές εργασίες, παρότι απασχολεί πολλούς συμπολίτες μας στην Κρήτη και όχι μόνο, οι οποίοι μετακινούνται αυτό το διάστημα κυρίως για την ελαιοκομιδή.

Πρόκειται το λιγότερο για εμπαιγμό απέναντι στην ανησυχία του αγροτικού κόσμου, τον οποίο η Κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη όχι απλά δε φρόντισε εξαρχής να απαλλάξει από επιπλέον βάρη λόγω ελλιπούς μέριμνας τη δύσκολη αυτή περίοδο, αλλά και όταν κλήθηκε  να το πράξει δεν το θεώρησε καν απαραίτητο. 

Σχετικά Άρθρα

One Thought to “Σ. Βαρδάκης: «Καμία απάντηση από τον κ. Χαρδαλιά για το ζήτημα της μετακίνησης μελών οικογενείας με σκοπό τις εργασίες στον πρωτογενή τομέα»”

  1. Ερηνη

    Πως μπορείς να συζητήσεις λογικά με ένα τρελό;;; και στην περίπτωση μας είναι πολλοί…. Οικογένεια σε καραντίνα. Ενήλικες. Όλη μέρα σε ένα σπίτι ΜΑΖΊ…. απαγορεύεται λέει να μπουν μαζί στο αυτοκίνητο να πάνε στις ελιές…..
    Εχω την εντύπωση πως ποντάρουν στο να χαθεί η λογική… Δεν εξηγηται αλλιώς….

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί