Κρήτη: Έκοψαν το ρεύμα σε οικογένεια, ενώ είχε πληρωθεί η οφειλή

Χρειάστηκε να πάνε αυτοπροσώπως στη ΔΕΗ, να περιμένουν για πάνω από μιάμιση ώρα στην ουρά για να διαπραγματευτούν, να παρουσιάσουν τα στοιχεία και να αποκατασταθεί τελικά λίγο αργότερα η ηλεκτροδότηση

Ξαφνική αναστάτωση για μία οικογένεια στα Χανιά που, όπως καταγγέλλει στο zarpanews.gr, είδε έναν τεχνικό της ΔΕΗ να έρχεται στο σπίτι της και να κόβει το ρεύμα, ενώ είχαν πληρώσει το λογαριασμό.

Το περιστατικό σημειώθηκε εχθές, Δευτέρα, με την Χανιώτισσα να έχει δρομολογήσει αλλαγή παρόχου και να έχει έρθει σε επικοινωνία με εισπρακτική εταιρεία για εκκρεμούσα οφειλή στη ΔΕΗ.

Η επικοινωνία έγινε στις 7/12, με το χρέος των 248€ να αποπληρώνεται μία ημέρα μετά.

Ωστόσο, όπως προέκυψε, κανείς δεν το… πήρε χαμπάρι στη ΔΕΗ, με αποτέλεσμα έξι ημέρες μετά να έρχεται το αρμόδιο συνεργείο και να κόβει το ρεύμα στο σπίτι της οικογένειας, ενώ οι αντιδράσεις προς τον τεχνικό, ο οποίος είδε και την απόδειξη πληρωμής, να είναι εις μάτην, αφού όπως ξεκαθάρισε “είχε εντολή να κόψει το ρεύμα”.

Τελικά, χρειάστηκε να πάνε αυτοπροσώπως στη ΔΕΗ, να περιμένουν για πάνω από μιάμιση ώρα στην ουρά για να διαπραγματευτούν, να παρουσιάσουν τα στοιχεία και να αποκατασταθεί τελικά λίγο αργότερα η ηλεκτροδότηση.

Τσάμπα ταλαιπωρία για τους πολίτες και τσάμπα εργατοώρες για τους υπαλλήλους, αφού εν έτει 2020 κάποια πράγματα δεν είναι ακόμη αυτονόητα. Όπως το να κοιτάξουμε αν αυτός που θα του κόψουμε το ρεύμα το έχει πληρώσει….

zarpanews.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί