Τα Χριστούγεννα ήρθαν στο Παιδικό Μουσείο Exploration!

Χριστουγεννιάτικος Διαγωνισμός

Τα Χριστούγεννα έφτασαν στο Παιδικό Μουσείο Exploration και φέρνουν μαζί τους νέες εξερευνήσεις, ιστορίες και πολλές εκπλήξεις!

Είχες φανταστεί ποτέ ότι το αγαπημένο σου μουσείο μπορεί να έρθει στο σπίτι σου; Και όμως… ένα κουτί εξερεύνησης ταξιδεύει μέχρι την πόρτα σου! Πώς θα το εξερευνήσουμε; Ποια αντικείμενα κρύβονται μέσα; Τι μπορούμε να κάνουμε με αυτά; Ένας γιορτινός διαγωνισμός ξεκινά αυτές τις ημέρες στο Exploration!

Τι χρειάζεται να κάνεις; Απλά κάνε like στα κοινωνικά μας δίκτυα (facebook & Instagram) και εγγραφή στο newsletter μας.

Για ποιο λόγο; Γιατί έτσι απλά αποκτάς συμμετοχή στο διαγωνισμό. Αν κάνεις like και share τον διαγωνισμό μας, τότε αποκτάς μία bonus συμμετοχή!

Πώς θα βγουν οι νικητές; Με κλήρωση που θα γίνει ανάμεσα στους εγγεγραμμένους χρήστες μας στα κοινωνικά δίκτυα και στο newsletter μας.

Πόσο διαρκεί ο διαγωνισμός; Από σήμερα, 14 Δεκεμβρίου έως και τις 31 Δεκεμβρίου.

Πότε θα γίνει η κλήρωση; Μα φυσικά… την 1η Ιανουαρίου 2021!

Πόσα κουτιά θα δωρήσουμε; Δέκα κουτιά εξερεύνησης θα ταξιδέψουν με ασφάλεια σε δέκα οικογένειες.

Και αν…έχεις κερδίσει; Θα σου έρθει το mail του νικητή από εμάς! Για αυτό μη ξεχάσεις να γραφτείς και στο newsletter μας!

Πότε θα παραλάβεις το Exploration Kit; Μόλις λάβεις το mail, θα μετρήσεις 10 μέρες αντίστροφα μέχρι να έρθει το κουτί με το ταχυδρομείο! Ίσως και λίγο παραπάνω λόγω των ημερών…

Τι θα κάνεις μόλις το παραλάβεις; Απλά το ανοίγεις και η… εξερεύνηση στο σπίτι ξεκινά!

Για αυτό μη ξεχνάς: Follow! Like! Share! και το Παιδικό Μουσείο Exploration έρχεται στο σπίτι σου!
Καλή επιτυχία!

Για περισσότερες πληροφορίες και τους όρους συμμετοχής, παρακαλούμε επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα του Μουσείου www.exploration.gr ή επικοινωνήστε με το Τμήμα Εκπαίδευσης στο mail info@exploration.gr και στο τηλέφωνο +30 6948 822 622.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί