Συγχαρητήρια από τον Κοσμήτορα της Ιατρικής Σχολής του Παν. Κρήτης, Γ. Κοχιαδάκη, στον Ν. Ταβερναράκη

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Κοσμήτορας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης, Καθηγητής Γεώργιος Εμμ. Κοχιαδάκης, μέσω της οποίας συγχαίρει τον κ. Νεκτάριο Ταβερναράκη για την επανεκλογή του ως Διευθυντή της Κεντρικής Διεύθυνσης και Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιδρύματος Τεχνολογίας και Έρευνας.

Δείτε: Ο Καθηγητής Νεκτάριος Ταβερναράκης επανεκλέχθηκε Πρόεδρος του ΙΤΕ

Στη συγχαρητήρια ανακοίνωσή του ο κ. Κοχιαδάκης αναφέρει:

Η ομόφωνη επανεκλογή του Καθηγητή της Ιατρικής Σχολής κ. Νεκτάριου Ταβερναράκη στη θέση του Διευθυντή της Κεντρικής Διεύθυνσης και Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιδρύματος Τεχνολογίας και Έρευνας (ΙΤΕ), μας δίνει μεγάλη χαρά και τιμή για το υψηλής ποιότητας ακαδημαϊκό και ερευνητικό δυναμικό της Σχολής μας.

Η εκλογή του από μια επταμελή Επιτροπή Κριτών, αποτελούμενη από κορυφαίους Έλληνες επιστήμονες και ακαδημαϊκούς, αποδεικνύει για άλλη μια φορά τη δίκαιη καταξίωση της εξαίρετης επιστημονικής και ερευνητικής του πορείας. 

Του ευχόμαστε εποικοδομητική θητεία και κάθε επιτυχία στο έργο του και είμαστε βέβαιοι ότι η Ιατρική Σχολή και το ΙΤΕ θα συνεχίζουν τη διαχρονικά αγαστή και αποτελεσματική συνεργασία τους.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί