Το απόλυτο μπάχαλο: Χθες ο Αδ. Γεωργιάδης ανακοίνωσε ότι επιτρέπεται η πώληση παιχνιδιών, σήμερα ότι απαγορεύεται (Βίντεο)

Για άλλη μια φορά αποδεικνύεται ότι η κυβέρνηση δεν έχει σχέδιο

Με εκκωφαντικό τρόπο αποδείχθηκε για μια ακόμα φορά ότι η κυβέρνηση δεν έχει σχέδιο για την αγορά, που δοκιμάζεται σκληρά, αλλά και δεν γνωρίζει τις ανάγκες των εμπόρων με αποτέλεσμα άλλα ανακοινώνει τη μια μέρα και άλλα την επόμενη.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο αρμόδιος υπουργός Άδωνις Γεωργιάδης ο οποίος άλλα ανακοίνωσε την Παρασκευή για τα σούπερ μάρκετ και την πώληση παιχνιδιών και άλλα σήμερα Σάββατο. Συγκεκριμένα:

-Την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου κατά την παρουσίαση των μέτρων μαζί με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο δήλωσε ότι: «Απελευθερώνεται η πώληση των παιχνιδιών στα σούπερ μάρκετ». (στο 36:00 του βίντεο)

-Το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ δήλωσε: «Δεν θα επιτρέψουμε πώληση παιχνιδιών στα σούπερ μάρκετ, θα συνεχιστεί η απαγόρευση ως έχει. Πρέπει να βοηθήσουμε τα καταστήματα παιχνιδιών που κάνουν κανονικά περί το 30% του τζίρου τους στις εορτές να δουλέψουν με την παράδοση εκτός».

Εν ολίγοις στον Άδωνι Γεωργιάδη, την Παρασκευή, ούτε που του πέρασε από το μυαλό ότι θα ήταν αθέμιτος ανταγωνισμός και ισχυρό πλήγμα για τα καταστήματα παιχνιδιών να επιτραπεί η πώληση και από τα σούπερ μάρκετ.

Και αυτό γιατί τα καταστήματα παιχνιδιών θα λειτουργούν με τη δαιδαλώδη διαδικασία του clickaway, ενώ στα σούπερ μάρκετ ο καταναλωτής μπαίνει ελεύθερα και ψωνίζει.

Η ανακοίνωση της Παρασκευής προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων από τους εμπόρους παιγνιδιών, με αποτέλεσμα ο Άδωνις Γεωργιάδης να πάρει πίσω την απόφαση το πρωί του Σαββάτου.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί